• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no :))))))*************************
jutro słoneczko wstanie dla Ciebie :) a dziś gwiazdki lśnią na niebie też dla Ciebie:))) nasze aniołki nie lubia jak mamy są smutne!!!!!!!!!!

reklama
Mika powiem, Ci szczerze, że moje życie zmieniło sie naprawdę o 360 stopni, w końcu umiem się z powrotem usmiechać, i płakać, płakać z radości i wszystkim Wam tego życzę z całego serca, bo to przynosi największe ukojenie serca, ze jednak aniołki nie odchodzą tylko zmieniają czas swojego przyjścia......

Dzien doberek:-)

madziorek no mam nadzieje , ze dzisiaj lepszy nastroj bedzie
kochanie:-) wiem, ze takie momenty przychodza ale jak to ja zawsze mowie" wez sie w garsc" bo trzeba patrzec do przodu a nie dolowac sie przeszlscia, to co bylo nas umacnia ale musi nam dawac sile do dalszego zycia, zawsze jest pozniej lepiej uwierz w to, ze bedzie dobrze, wycisz sie , miej w pamieci, ale skup na innych rzeczach- dobre odzywianie, troska o m, popatrz na pozytywne strony swojego zycia i tego sie trzymaj -bedzie dobrze:-)

celta fajnie jest;-) ekonomia b.dobra , przedszkola i szkoly dla dzieci super , patrzac na syna, mozliwosci wyboru i perspektywy po szkole i po studiach tez niezle, no i piekny duzy kraj ale pol duszy w polsce dalej siedzi:tak:
i zawsze bede i tu i tam sercem....ludzie b. mili i malo stresowi haha( easy-going)zlaszcza jak cos trzeba zalatwic pilnie:-)- ale twardzi, takze trzeba miec dosc twarda d.... zeby przetrwac, podstawiwa zasada biale to biale, czarne to czarne i nie ma , ze troche moze lekko szare- ale ja to akurat polubilam-juz tu czujemy sie dobrze, (w polsce tez mi bylo dobrze- pochodze z krakowa i nie pozwole nikomu tutaj o polsce zle mowic, ale opinia tu b.dobra jest na szczescie- dobra polonia)
Wszystko niby swietnie no ale np. maciezynski pelnoplatny 18 tygodni tylko! Mozesz wybrac rok ale malo platny...teraz ida wybory , wiec obiecuja do pol roku hmmm no ale cos od 2015, (mam nadzieje, ze mnie nie dotyczy) no i jak Wy macie fajnie teraz z tym rocznym:-)

tak jak izka pisala , no spalam-kiedys spac trzeba haha:-D no i wstalam, zjadlam piekne kanapy z....ogorkiem kiszonym polskim! ( a jak, tak sie naczytalam ze dziewczyny ogorki robia a ja doopa, bo tu takich nie ma, tylko surowe inny rodzaj, wiec poslalam wczoraj m-ka do polskiego sklepu- a jak:cool2:)jeszcze popilam maslanka z truskawkami a jak no i poszlam znowu spac na godz. hahah- nie ma to jaj lenistwo blogie:tak:!

pozniej wyprawa do sklepu i nie ma to jak ostre mulenie przed kasa po tych ogorkach i maslance-no superowo! :baffled: Takze eska no bedziemy troche gonic;-)

milego piatku:cool2:

Ostatnia edycja:
Hej z rana :-)

Ozila, koszmarnie krótki macie ten macierzyński :baffled: a co później zrobić z małym berbeciem?? Pewnie macie żłobki, do których dziecko może się dostać bez problemów. Fajnie się czyta to co napisałaś :blink:, choć dla mnie to naprawdę egzotyczne miejsce ta Australia, może przez odległość i świadomość tego, że nigdy tam nie zawitam. Cieszę się, że dobrze Wam tam, że ułożyliście sobie fajne życie, że dzieciaki maja perspektywy. I że macie polskie sklepy ;-)
Ściskam w takim razie kciuki, żeby się Wasz polityka prorodzinna dot. macierzyńskiego zmieniła w końcu :blink: i może jest choć maleńka szansa, że się załapiesz!
No u nas z tym rocznym macierzyńskim jest super! Znaczy nie dane mi było, ale jakbym miała możliwość to na 100% wzięłabym całość. Do tego później zaległy urlop koło miesiąca i tak naprawdę dziecko już sporo podchowane ;-)

eska, oj fajnie musiały te motyle wyglądać :-)

A ja w sumie pogodziłam się, że nici z dziecka w tym cyklu. Boli mnie tylko podbrzusze, nic więcej. Ja się chyba teraz za bardzo spinam i za dużo o tym myślę i za bardzo bym chciała. A wtedy, wiadomo - nie chce pójść po mojej myśli. W sumie naszej, bo mój m. też bardzo chce kolejnego dziecka. Zresztą tak czy siak adoptujemy prawdopodobnie jakieś dziecko. Ja zawsze chciałam, m. nie był przekonany, ale teraz sam chce :tak:

reklama
Witam Was
Madziorek owocnego przede wszystkim:-):-):-)

Dziewczyny tak was czytam o tych macierzyńskich i tak sobie myślę, że z 2 strony w Angli czy Australi na tyle sa dobre płace, że przynajmniej można sobie pozwolić na nianię albo jakiś dobry żłobek, choć ja osobiście do żłobka dziecka bym nie dała, a w Polsce to nie dośc, że nie masz kasy z pensji na nic to o żłobku czy niani można pomarzyć, więc dobrze, że ten macierzyński chociaż wydłużyli.....bo tak to jak nie masz babci albo teściowej to kaplica

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry