• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ozila :-), no taaaak, masz przecież napisane, że Australia. Rany! Ale Cię wywiało, drugi koniec świata. Jaka jest Australia tak od podszewki? Dobrze się tam mieszka??

mika, wiesz tak dokładnie to wiedziałabyś monitorując cykl u gina. Ja byłam 2x w tym cyklu, nie wiem co z tego wyniknie, zobaczymy. W 21dc był pęcherzyk 18mm, a w 24 dc test owulacyjny - dwie krechy, śluzu było niezbyt dużo. Też po ostatniej stracie bardziej koncentruję się na sygnałach jakie ciało mi wysyła. Teraz też możesz mieć dłuższe cykle. Ja po zabiegu miałam cykl 51dni :baffled:
Myślę, że wszystko jest możliwe, także trzymam kciuki za Ciebie dalej :tak:

reklama
Mikuniu kochana nie chcę Cię denerwować ale mi się cholera też wydłużyły o 4 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hmmmm najlepiej jak pójdziesz do gina w środku cyklu, mnie moja poporodzie chiała widzieć własnie w środku cyklu i już za 1 razem miałam owulke bo powiedziała, że widzi sliczny pęcherzyk no ale nie mogłam wtedy jeszcze skorzystać:wściekła/y:
A ja Wam powiem, że zaczyna się moje rigoletto, chyba pączek rośnie:-):-):-):-):-):-):-)

Ozila :) będziemy razem gonić do sedesika XDDDDDD, moje sutki tak bolą że nawet biustonosz mi przeszkadza
Celta trzymam kciuki &&&&&&& :-)
A ja cały dzień u teściów dziś pomagałam bo w sobotę mamy wesele siostry mojego M:-):-)

staraczki, brzuchatki, mamusie co tam u WAs???

Ozila pewnie sobie smacznie śpi a Wy tu produkujecie :-p wypoczywaj kochana wypoczywaj i nabieraj sił na odwiedzanie sedesika :-)

Mika kilka cykli po porodzie może byc bezowulacyjnych ale nie musi więc do dzieła :-)

Eska ojj ale bym się przeszła na weselicho mmm.... my się wybieramy na początku października do Czech, ciekawe jakie tam weseliska mają :-p w lipcu ominęły nas dwa, bo nie chciałam już ryzykować na końcówce ciąży, tym bardziej, że daleko mieliśmy. W każdym razie udanej zabawy życzę :-)

Hehehe :-D mika, oczywiście nie życzę Ci tego, ale taka możliwość jest. Choć to nie ma reguły. Moja koleżanka ma identyczne cykle po stracie dziecka. Wszystko zależy od organizmu.

eska, no to będzie się działo w ten weekend ;-). Życzę Ci świetnego samopoczucia, żebyś mogła się wytańczyć i co tam lubisz. A na koniec pewnie zostaniesz kierowcą dla rozchodzących się gości, bo pewnie będziesz jedną z nielicznych niepijących :-)

Dzięki za kciuki, ale chyba nic z tego. Temp. spadła do 36.6, więc raczej pozamiatane, został tylko ból podbrzusza, ale to równie dobrze może być @. Czekam tak czy siak.

Izka sądzę,że w Czechach tez dobra biba będzie :)))
Celta ma rację będę kierowcą hahahahhahah, skakać za bardzo nie mogę ginka zabroniła także czeka mnie chyba kamerowanie pijaków i zrobię potem śmiechu warte 13:-):-):-):-):-):-)
Madziorku bo się do Ciebie przejadę zaraz,

a powiem wam coś dzisiaj w ogrodzie u teściów widziałam z 40 białych motyli, niektóre w parach i kazały mi pozdrowić wszystkie mamusie aniołkowe:-)

Madziorrek, Kochana, nie wiem czy się da... Czasami jest po prostu gorzej, a później ZAWSZE wstępują w człowieka nowe siły :-) (szkoda, że nie ma tu emotikonka, co to daje buziaczka!). Nie martw się, zrób coś co lubisz, nie wiem ciepla kąpiel, poczytaj, przytul się do faceta...
I pamiętaj: "Bo po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój.." Znasz ten kawałek Budki Suflera? Bardzo go lubię.
Ściskam Cie bardzo, bardzo mocno!!!

heh Eska ja pewnie podziele Twój los kierowcy właśnie w Czechach, jak będę dalej karmić to dupa z winka nawet :-p

Madziorrrek klaps w dupsko!!!! głowa do góry, pierś do przodu i Allelujaaaaa :-) nie ma smutania!!!

Izka tylko nie mów, to żadnego Czecha że chcesz go szukać bo to znaczy pieprzyć hahahah jak dziś pamiętam jak stałam na jarmarku za młodu handlując co wakacje kożuchami i raz szli Czesi a ja
do nich czego szukacie,a oni zaczęli sie tak strasznie smiać :)))

Madziorku lepiej Ci już?????

[video=youtube;Oo4OnQpwjkc]http://www.youtube.com/watch?v=Oo4OnQpwjkc[/video]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry