celta
Fanka BB :)
Ozila :-), no taaaak, masz przecież napisane, że Australia. Rany! Ale Cię wywiało, drugi koniec świata. Jaka jest Australia tak od podszewki? Dobrze się tam mieszka??
mika, wiesz tak dokładnie to wiedziałabyś monitorując cykl u gina. Ja byłam 2x w tym cyklu, nie wiem co z tego wyniknie, zobaczymy. W 21dc był pęcherzyk 18mm, a w 24 dc test owulacyjny - dwie krechy, śluzu było niezbyt dużo. Też po ostatniej stracie bardziej koncentruję się na sygnałach jakie ciało mi wysyła. Teraz też możesz mieć dłuższe cykle. Ja po zabiegu miałam cykl 51dni
Myślę, że wszystko jest możliwe, także trzymam kciuki za Ciebie dalej
mika, wiesz tak dokładnie to wiedziałabyś monitorując cykl u gina. Ja byłam 2x w tym cyklu, nie wiem co z tego wyniknie, zobaczymy. W 21dc był pęcherzyk 18mm, a w 24 dc test owulacyjny - dwie krechy, śluzu było niezbyt dużo. Też po ostatniej stracie bardziej koncentruję się na sygnałach jakie ciało mi wysyła. Teraz też możesz mieć dłuższe cykle. Ja po zabiegu miałam cykl 51dni
Myślę, że wszystko jest możliwe, także trzymam kciuki za Ciebie dalej

wypoczywaj kochana wypoczywaj i nabieraj sił na odwiedzanie sedesika :-)
mika, oczywiście nie życzę Ci tego, ale taka możliwość jest. Choć to nie ma reguły. Moja koleżanka ma identyczne cykle po stracie dziecka. Wszystko zależy od organizmu.