• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
celta- to jest wynik pozytywny :) wskazuje wczesną ciąże..teraz ważny będzie przyrost bety(po 48h) i potem do lekarza :) do lekarza mozesz isc juz jutro to wypisze Ci skierowanie na betkę i nie bedziesz płacić. Dodatkowo pewnie da Ci recepte na Duphaston i Acard..im wcześniej tym lepiej :)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny :-)

mart0ocha, mój lekarz właśnie lada moment wybywa na urlop. Chyba poczekam z wizytą do jego powrotu. Dzwoniłam wczoraj, już po teście widmo i od wczoraj biorę dopochwowo luteinę 2x1. Z Acardem jeszcze poczekamy. Nie chcę się nakręcać, ale ciągle się martwię, że coś pójdzie nie tak..
We wtorek pójdę zrobić powtórkę bety, teraz nie dam rady, muszę poczekać na wypłatę. Oby była wyższa, dużo wyższa...
A jutro, tak jak planowałam zrobię powtórkę testu i zobaczymy, czy widmo kreski stało się bardziej konkretne :blink:

Wg moich wyliczeń i obserwacji, owulacja była 17-18 sierpnia, więc jeśli to prawda - ta ciąża jest jeszcze baaaardzo maleńka. Nawet nie ma 2 tyg. Kurcze.... Boję się, ale też pozwalam sobie na delikatną radość.

I dalej proszę o &&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Powiedzcie czy wasi Panowie łykają jakieś wit? oprócz Was? bo rozumiem że kwas foliowy bierzecie non stop.
Ja swojemu M podaję salfazin ale słyszałam również że dobrze jest łykać wit C,
będę wdzięczna za jakiekolwiek info :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry