• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Celta kurcze ... <przytulam>. No to jednak wrzesień z nami Cię czeka. Buziaki.
mart0ocha śliczne łóżeczko
eska, ozila gratulacje udanych wizyt :)
Magda szybkiego powrotu do zdrowia
malgonia udanego wyjazdu i &&&
maqa super, że wyniki ok
michalina pozdrawiam brzuszek :)
Za wszystkie staraczki &&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Celta, tak bardzo mi przykro, przytulam mocno. Może za szybko chcemy wiedzieć. Gdybyś tych testów nie robiła tak szybko nawet byś nie wiedziała...jak większość kobiet. Bardzo Ci współczuję.

Witam dziewczynki :)

Celta główka do góry, wiem , że to może marne pocieszenie, ale jak my się staraliśmy o dzidzie po poronieniu to w październiku też mi testy wychodziły pozytywnie, była taka radość.. a po tyg dostałam krwawienia :( i załamka.. ale już kolejnej @ się nie doczekałam, w listopadzie zaciążyłam, więc i Tobie tego baaardzo życzę we wrześniu!! :* przytulam

Eska, Ozila jak super, że serduszka pięknie biją :-) i już tak przez następne sto lat :-)

Martus cudne łóżeczko :) ale karuzelka łoo cena ładna :-p
my mamy taką
DSC_0603.jpg

Małgonia udanego urlopu zyczę, baw się dobrze i odstresuj :)

Magda zdrówka! ja też zmagam się z przeziębieniem :/

pozdrowienia dla wszystkich :)

Załączniki

• DSC_0603.jpg
    DSC_0603.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 47
Magda to jest fischer price karuzela (ale swiatelek prawie nie widac to minus tej karuzeli), mam tez mate i bujaczek z tej firmy... rewelacyjne, maly zachwycony, muzyczka nie jest jakas dobijajaca, mozna same dzwieki przyrody wlaczyc i juz ;-). Choc teraz kupilabym inna karuzele ;-)Karuzela fisher price - YouTube

dziewczyny z tym schrupaniem malego sama mam problem i wiecznie gdziec go capne :-D a on sie rechocze w glos ;-)

MAMY JUZ PIERWSZEGO ZEBOLKA jak uda mi sie machnac fociaka to wrzuce Wam :-)

Celta przykro mi, ze sie nieudalo tym razem, ale nie trac nadziei :-) przytulam i posylam buziaki

Martoos pokoj Stelli super :-)

Michalinko poglaskac brzuszek prosze od ciotki;-)

Ostatnia edycja:
[h=2][/h]
Staraczki wypatrujące dwóch kreseczek:

Małgonia - termin niechcianej @: 13 - 14 wrzesień 2013
Madziorrek- termin niechcianej @: 21. 09. 2013
Ewikewik - termin niechcianej @:23 lub 24 lub 25.09 2013 Suana - termin niechcianej @:
Neta - termin niechcianej @: 30 wrzesień 2013
Joaro -termin niechcianej @: 01 październik 2013
Kobietka
- termin niechcianej @: 02 październik 2013

Celta BARDZO BARDZO mi przykro :-( mam nadzieję, że we wrześniu uda się nam wszystkim :tak: Jak będziesz miała ochotę to dopisz się do listy.

Martoocha
kurczę Ty już tuż tuż :szok: a ja pamiętam jak testowałaś dopiero co :happy:

Myszka Twój Paul jest świetny:-):tak: I silny bardzo :happy: Napatrzeć się nie mogę :tak:

Celta kurczę mam ochotę zadzwonić do Ciebie albo pojechać i uściskać i powiedzieć, że będzie dobrze. Przepraszam, że tak mówię, ale zobacz jaka jesteś płodna. Teraz udało się tak szybciutko, następnym razem też się uda i tym razem będzie dobrze. Kochana wykrzesaj z siebie maksymalną ilość pozytywizmu niezależnie od sytuacji i uwierz, że będzie dobrze, musi być. Sciskam Cie tak mocno jak tylko potrafię. Buziak

Celta bardzo mi przykro, że jednak się nie udało. Ale mam nadzieję, że się nie poddasz i będziesz z nami walczyć we wrześniu! Buziaki

Malgonia
ja nie testowałam, @ mnie dopadła. Wrzesień będzie nasz ;)

Eska gratuluję, kolejny kroczek za Tobą :)

Madziorrek pozdrawiam!

Michalina brzuszek pozdrów od ciotki i wpadaj do nas bo bardzo pozytywna energia bije z Twoich postów :)

Magda dużo zdrówka!

Martoocha kurcze nie wierzę, że Ty już pokoik urządzasz i cc z lekarzem umawiasz.. Ech, trochę Ci zazdroszczę :)

Myszka ten Wasz Paul to niezły śmieszek. Cudny!

Izka
a co tam u Igorka??

Neta dopisuję się i ja:
Staraczki wypatrujące dwóch kreseczek:

Małgonia - termin niechcianej @: 13 - 14 wrzesień 2013
Madziorrek- termin niechcianej @: 21. 09. 2013
Ewikewik - termin niechcianej @:23 lub 24 lub 25.09 2013 Suana - termin niechcianej @:
Neta - termin niechcianej @: 30 wrzesień 2013
Joaro -termin niechcianej @: 01 październik 2013
Kobietka
- termin niechcianej @: 02 październik 2013
Suana -
termin niechcianej @: 01-02 październik 2013

Celta- nie ma co rozpamiętywać tamtych testów.. teraz mały odpoczynek i znów do roboty! I tym razem zalecam nie robić wcześniej testów.. Teraz Cię przytulam mocno- i tulę do serduszka..

Suana- to mnie to też nie dociera..a pamiętam jak zazdrościłam Myszce że ona już tuż tuż..

reklama
Martoos jesli moge cos doradzic, karuzela ktorej link wklejalas jest nakrecana... mialam nakrecana i teraz mam na baterie z pilotem... zdecydowanie wygodniejsza jest ta bateryjna. Poza tym cenowo nie ma duzej roznicy pomiedzy ta ktora wrzucilas link, a ta Paula (choc juz pisalam teraz wzielabym te druga z fischera) jest o wiele ciekawsza dla dziecka i nie przyda sie wczesniej jak pod koniec drugiego miesiaca zycia. Wczesniej dziec nie wiele widzi, a w pierwszym miesiacu prawie wcale. Poza tym Ty planujesz cc, wiec ciezko bedzie Ci wstawac i nakrecac pozytywke... ale wybor nalezy do Ciebie;-)
Co do krwi pepowinowej... oddac do banku ok (my oddalismy szpitalowi), ale przechowywanie nie ma zbyt duzego sensu, bo pobrana np z tej ciazy... Stelli sie nie przyda, nie moga uzyc tej krwi dla tego konkretnego dziecka. Ktos (prywatne banki) robia niezla kase na strachu i niedoinformowaniu (celowym) rodzicow...bo ta impreza to calkiem ladna sumka ROCZNIE... a nie jednorazowy wydatek...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry