• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Poza tym wymyśliłam sobie, że chce w swoje 30 - ste urodziny które mi stukną w niedziele jechać na Jasną Górę i oczywiście pomodlę się za Was wszystkie :)) potem chce widzieć już same pozytywne testy staraczki :)
Martoocha 34 super:) trzymaj tak dalej:)
Ozila jak się czujesz???
Nanulka Matyldzia słodziutka:)

reklama
Nanu ale Matylda jest cudna :-) i udanej zabawy życzę na weselichu noo i najważniejsze - wszystkiego NAJ na nowej już oficjalnej drodze życia :)

Celta jestes baaaardzo dzielna kobitka! i tak trzymać!!!! ;-)

Eska na Twoje życzenie, zrobione przed chwilką:

DSCF7345.jpgDSCF7364.jpg

nooo i masz piękny suwaczek :-) ja też się wybieram we wrześniu na Jasną Górę, obiecałam to sobie będąc tam na początku ciąży :)

Załączniki

• DSCF7345.jpg
    DSCF7345.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCF7364.jpg
    DSCF7364.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 53
izka jakie cudne:rofl2::-):rofl2:!!!!

eska milo, ze pytasz- sennie, mulasto i mieso -wstretnie:-D

dzisiaj bylam na pobieraniu krwi- test pappa, wynik ma byc juz we wtorek, kiedy bede miala usg genetyczne....na razie jakos tak spokojna jestem - jeszcze sie nie boje, pewnie zaczne przed:sorry2:

a Ty jak tam???

to pamietajcie wtedy na Jasnej Gorze tez o mnie dziewczynki i pomodlcie sie za mnie prosze xxx

Ostatnia edycja:
Ozila, eska, suana, Izka, mar0ocha :-) bo tu trzeba być dzielnym! Innego wyjścia nie ma po prostu.

eska i o mnie pamiętaj Kochana na tej Jasnej Górze.

Izka, nanulika, śliczności Wam się wykluły naprawdę!! Fajnie tak patrzeć, jak rosną, co? :-)

Ozila, bardzo dobrze, że się nie denerwujesz!

No a ja przed chwilą dostałam @. Dużo prędzej niż się spodziewałam. Może to i lepiej. Zaczynam nowy cykl starań.
Trochę mnie to dobiło. @ to przypieczętowanie, że to koniec i że życie, które powstało na 100% się skończyło. Eh.. :-(

W związku z @, wpisuję się na listę..

Staraczki wypatrujące dwóch kreseczek:

Małgonia - termin niechcianej @: 13 - 14 wrzesień 2013
Madziorrek- termin niechcianej @: 21. 09. 2013
Ewikewik - termin niechcianej @:23 lub 24 lub 25.09 2013
Suana
- termin niechcianej @:
Neta - termin niechcianej @: 30 wrzesień 2013
Joaro -termin niechcianej @: 01 październik 2013
Kobietka
- termin niechcianej @: 02 październik 2013
Suana -
termin niechcianej @: 01-02 październik 2013
celta - termin niechcianej @: ok.20 październik 2013

Witam się znów po przerwie. Od kwietnia się staraliśmy o rodzeństwo dla Piotrusia i się udało... na chwilkę. Dziś wracam od gina, 6tydz.3dz wielkość pęcherzyka, ale pęcherzyk jest pusty. Dziwnie się czuję, 0 łez, tylko taka pustka. Objawów nie miałam poza brakiem @ więc nie stawiałam wielkich nadziei. Gorzej że muszę czekać na to głupie poronienie bo będzie takie jak przy obumarłej ciąży:baffled:

Witaj galwaygirl, przykro mi bardzo - ja też ostatnio tutaj trafiłam,
celta będzie dobrze ;-) trzymaj się.
Ja dzisiaj byłam po następne zwolnienie, dostałam tabletki anty na wyrównanie burzy hormonów oraz zapobiegawczo bo teraz ciąża niewskazana za względu na poszytą macicę :zawstydzona/y:
Jutro idę do innego lekarza, zobaczymy co on mi powie i czy też wskaże tak długi czas oczekiwania na następne zielone światło.
Pozdrawiam Was dziewczyny ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
O żadnej z Was nie zapomnę obiecuję!!!!!!
Witaj galawaygirl tak smutno ściskam
[*]
Celta będzie dobrze
Ozila ja rzygotki od rana do wieczora trochę plamię ale leciutko więc leżę:)
Maga trzymam kciukasy dawaj znaka co tam i jak z tym zielonym światełkiem:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry