• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ehh super Diabeleczek;) :-) no wiem wiem... ale nie umiem sie powstrzymac... zwlaszcza teraz jak jest cień cienia. Jedynastego mialam lekko podbarwiony sluz, ale tez myslalam ze mi sie zdawalo. Nic musze czekac,... Zaczne medytowac;p

reklama
Izka 87 no zdjecie boskie a ile on ma włosków :-) sliczny jest

Madziorek ale psikus tescior zrobil pojawila sie nadzieja trzymam kciuki :)

A mnie dzisiaj maz do media markt wyciagnol ale mial zlowieszczy plan skubaniec postanowil ze kupimy telewizor i tak mnie z zaskoczenia wziol ze sie zgodzilam chociaz nie wiem po co nam nowy jak stary jeszcze sprawny no ale on mnie zawsze tak zbalamuci ze sie zgadzam na te czasem niepotrzebne wydatki ehhh miekka fajak jestem a dzisiejszy dzien fajnie mi minol robilam z tata remont u nich w kuchni lubie takie remonty zawsze to cos sie zmienia i duzo roboty jest wiec dzien zlecial strasznie szybko :)

Dkladnie dziewczyny nie wazna jest data wazne ze dzidzi zdrowe :) ja juz wyczekuje wizyty u gina

Oj dzieki Pati:) A ja juz mam dosyc remontow... Moj sie zaczął w lipcu, a skonczy sie chyba w grudniu dopiero;p Chcialam Ci Pati powiedziec ze kurcze, strasznie duzo dobrej energii do Ciebie bije. Jestes po strasznych przejsciach, a wydajesz sie dzielnie 3mac. Duzo pozytywnych fluidow sle w Twoja strone;*

Do innych dziewczyn rowniez:) W ogole juz to pisalam ale strasznie sie ciesze ze tu trailam......;)

Magda bedzie tak jak chcesz i piekna, zdrowa dzidzia bedzie z Wami juz na Swieta:) Głęboko w to wierze;)

Madziorek ja też przed dwoma laty zrobiłam test, wyszła jedna z kreska więc poszłam dalej spać. A jak się obudziłam były dwie. Oczywiście, nie uwierzyłam, wiec na drugi dzień zrobiłam jeszcze raz i już od razu były dwie. Więc może u Ciebie tez test wskazuje prawdę. Trzymam kciuki & & & & & &.
Jak nie bylam w ciąży to cały czas była tylko jedna kreska.

Madziorek kurcze super, i żebyś mi to przedszkole na razie omijała z daleka :)*, Pati to naprawdę super babka z takim mega pozytywnym nastawieniem, znam ją z innego forum i nie raz romansujemy na faceoboku umie kobieta pozytywną w człowieka tchnąć energię to fakt:) Babki my tez tak mamy że jak straciliśmy Frania to remonty po Oliwce tak samo kopaliśmy cały ogródek i dom z zewnątrz malowaliśmy, mnie to tez jakoś tak wycisza i jak dziś pamiętam jak pewnie byłam w 3tc i malowałam barierki i mnie tak po farbie naciągało jak nigdy i myślałam sobie acha, ale mój mąż też ze mnie się śmiał Madziorek także oni tak mają:)
Pati no nie martw sie mój rok temu kupił i teraz kombinuje jak tu mamie wcisnąć stary tv i kupić sobie nowy i większy - faceci to gadżeciarze:)
Izka no cudo jak się patrzy naprawdę ucałuj go po brzusiu ode mnie bo jest słodziak na maxa:)
Magda najlepiej o północy w sylwka:)
Dorcia a Ty jak tam???
Celta uwielbiam czytać Twoje posty, a jakie filmy oglądałaś bo ja też ostatnio bawię się w kinomaniaka i mogę wam polecić stary film ale piękny purpurowe skrzypce

Ostatnia edycja:
Madziorek bardzo Ci dziekuje za te slowa staram sie zyc pelnia zycia i napewno sie nie poddam moj aniolek pewnie chcialby zeby jego mama byla szczesliwa i jestem moje cale serce wypelnione jest miloscia do synka nie powiem ze jest mi lekko bo nie ma nocy zeby mi lezka nie poleciala ale wstaje rano i skądś sie bierze ta energia na caly dzien napewno od mojego szkraba wierze w to :) poprostu robie wszystk zeby moj aniolek do mnie wrocil i napewno wroci tylko nie wiem kiedy
A kiedy robisz ponowny test?? ciekawa jestem i czuje sie tak jakbym to ja miala robic :)

Eska dla Ciebie :* :* dziekuje Ci :* a tak apropo to moj tez teraz kombinuje zeby moim rodzica wcisnac stary tv :D no i gadzeciaz z niego to fakt a purpurwe skrzypce widzialam swietne dla mnie

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry