• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No to moj tez wziol wiekszy oczywiscie nawet na polke mi sie nie miesci wiec musimy go na scianie powiesic :) dostalam dzisiaj od niego zadanie wyporzyczyc film w 3D wiec jutro bedziemy mieli filmowa niedziele ;) moj miom rodzica zawsze cos wciska :)

A teraz siedze i rosół gotuje bo jak mnie ktos jutro obudzi przed 9 to zabije :) jutro z domu sie nie ruszam w dresach caly dzien odpoczywam i ogladamy Tv :) :)

reklama
A wiec na bete pojade zrobic w poniedzialek. A tak to dam sobie spokoj z testowaniem narazie... Za bardzo sie nakrecilam, w razie czego oj bedzie bolalo... No i DLATEGO nie powinno sie tak wczesnie testowac:tak:

Pati ile cali ??? my mamy naścianie 42 a planuje mieć 50 dla mnie to czarna magia, ja też mam obiad na jutro gotowy i też jutro sie opierdzielam :))
Madziorek będzie dobrze kciuki zaciśniete i łap fluidy bo wypuszczam :P

Madziorek to jutro bede siedziec przy filmach z zacisietymi kciukami :)

A tak wogole to musze Wam powiedziec ze zastanawiam sie czy do szkoly fryzjerskiej sie nie zapisac i tak siedze w domu a tak zawsze czegos moge sie nauczyc a z wlosami zawsze lubilam robic no jak sie wszytko dobrze ulozy to moze mi to wypali :)

Eska teraz mielismy 37 a kupilismy 47cali dla mnie jest ogromny :) to jutro bedziemy baki zbijac :)

Ostatnia edycja:
UUU dobry pomysł naucz się kurcze zagęszczania kudeł a będę 1 klientką po urodzinach mojego bejbika:) bo juz połowy nie mam xddddd
To musi być wielki rzeczywiście XDDD

Ostatnia edycja:
reklama
ile ja bym dała żeby umieć coś samemu robić manualnie ;D
nie mam talentu do prac ręcznych, mi nawet schabowe pokraczne wychodzą ;D

miło tu i nie spodziewałam się że taka pozytywna energia od Was dziewczynki bije ;-)

synek śpi, ja wykąpana i będę pewnie do północy ślęczeć przed laptopem.. a mąż śpi, pokłóciliśmy się i zasnął obrażony .. ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry