• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Martuś 37 tydz za pasem!!! Niesamowite jak ten czas leci! Pamiętam jak wstawiałaś suwaczek :)

Dziewczyny, ja tez pytanie z innej beczki. Zaczynam powoli kompletować rzeczy dla Małego ale jako, że z wyprawką sobie radzę :) to kompletnie nie wiem jak zabrać się do wyboru materaca do łóżeczka? Jaki jest dobry? Czym się sugerować? Na rynku są setki produktów i nawet nie mam punktu odniesienia.

Martuś 37 tydz za pasem!!! Niesamowite jak ten czas leci! Pamiętam jak wstawiałaś suwaczek :)

Dziewczyny, ja tez pytanie z innej beczki. Zaczynam powoli kompletować rzeczy dla Małego ale jako, że z wyprawką sobie radzę :) to kompletnie nie wiem jak zabrać się do wyboru materaca do łóżeczka? Jaki jest dobry? Czym się sugerować? Na rynku są setki produktów i nawet nie mam punktu odniesienia.

marta polecane są kokosowo-gryczane ja taki miałam dla mełego, z jednej strony twardawy z drugiej jak odwrócisz jest inny ;) najpierw dziecko spi na twardszej stronie.. bynajmniej tak było jak ja 2 lata temu byłam w ciąży ;)

Witajcie, ja dziś z małym u rodziców ;) ale wieczorkiem wracam do domu, jak maż skończy prace i po nas przyjedzie ;)

powiem Wam, że jakoś tak mi lżej na sercu się robi.. z kolejnymi dniami.. tak bardzo czekam na nowy rok, żeby zacząć się starać, bo w tym już nie chcę ;)

No i zaległa cisza ;-)
Mam chociaż nadzieję, że nie na smutna!!!

U mnie pomidorówka "dochodzi", będzie jak znalazł jak wpadniemy jutro po robocie. I rośnie sobie ciasto drożdżowe ;-), ale nie na drożdżówki, ale na pizzerki i je z kolei weźmiemy ze sobą do pracy na ząb. To tyle z kulinariów.

Tak myślę o tym termometrze. Może masz rację eska, jak będzie skok temperatury to i tak powinnam go zobaczyć. Aż jestem ciekawa jak ta temperatura będzie się zmieniać u mnie w skali całego cyklu. W poprzednim już używałam testy owulacjne, dziś to sobie uświadomiłam. A w tym cyklu... zapomniałam :-)

Celta ja dziś ogórkową ale na nic nie mam ochoty :( w sensie jedzenia jadłowstręt na maxa i schudłam już kilo jakieś jaja w tamtej ciąży na tym etapie byłam już z 5 do przodu :), mówie do męża, że pewnie synuś będzie, bo ta ciąża jest całkowicie odmienna:)

reklama
Ja używam tego typu termometru:

9353c71b8977b34dfde6859e3764eacf.jpg
Działa już 3 rok na tych samych bateriach, bardzo dokładny, zapamiętuje pomiary - więc śmiało mogę go polecić, do nabycia w aptekach.
Co do testów owulacyjnych to słyszałam złe opinie na temat tych kupowanych na all, ja wszystkie testy kupuję w aptece, czasami są na promocjach, wiadomo że drożej ale mam świadomość że pokażą prawdę ;-)

Dziewczyny widzę że macie psiaki Shih tzu, ja zastanawiam się nad kupnem, odradzacie czy nie? :rofl2:
Chętnie dowiem się czegoś o tej rasie od sprawdzonych posiadaczek

Załączniki

• 9353c71b8977b34dfde6859e3764eacf.jpg
    9353c71b8977b34dfde6859e3764eacf.jpg
    5,5 KB · Wyświetleń: 40

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry