dzien doberek dziewczynki;-)
Ja bylam dzisiaj na dodatkowej wizycie, poprosilam przy okazji wynikow badan, wszystkie wyniki super no i tetno sprawdzil kochany jest ok 140:-)

))))))powiedzial, ze drugi trymest, wszystko na medal, pora sie zrelaxowac-
takze juz mu obiecalam, ze nie bede uzywac dopplera dopiero pozniej
i nawet nie zaplacilam za wizyte, tylko mnie zeskanowal z medicare karty tylko!
co do gotowania, to moi sa biedni, bo ja w ogole dalej nie mam smaku i mnie odrzuca od roznych rzeczy, miesa glownie , lubie ser bialy i makarony, teraz zielone duze oliwki ubostwiam i np. My mamy w zwyczaju lososia jesc raz w tygodniu, ubostwiam generalnie- grilowanego z sosem z Ikea, no ale teraz......to mnie tak odrzuca

...tak tak mdli na sam zapach...niestety, ze chlopakom tylko robie hihi, weny tworczej zero, takze kawal to o mnie- podpisuje sie !!!
a tu musisz, bo uczacy sie wielki nastolatek, jak nic nie zrobie, to sie zapcha cola i chipsami hehe,
no ale sie musze pochwalic , ze m jest cudny i pomaga i w gotowaniu i sprzataniu, a b. duzo pracuje, wiec jest kochany....
eska dobrze, ze juz zdrowa, mnie dalej czesto odrzuca od niektorych rzeczy, czasem nie mam w ogole apetytu, mdli mnie tez dalej, ale to dobry znak!
madzorek moze zrob spontaniczny wypad na kolacje i winko+ kino;-)
wylacz sie na chwile , choc to trudne.
madzia bedzie dobrze, ona dojrzeje przy dziecku , tatusia trudno...olac, jest pelno samotnych matek i nie mozna ich tak calkiem potepac, ze nieodpowiedzialnie postapily, maja odwage zachowac ciaze i czesto sa bardzo dobrymi matkami, ktore i tak pozniej sobie ukladaja odpowiedzialnie zycie i wszystko pozostaje w rownowadze-pomysl, bedzie towarzystwo do zabawy, im rodzina dookola maluszka wieksza tym lepiej, ja w kazdym razie mam syndrom jedynaka i zagranicy, kocham moja rodzine i Bogu bede wdzieczna jezeli moj syn bedzie mial brata lub siostre kolo siebie pozniej, ja zawsze sie otaczalam 4 kuzynkami i kuzynem, na szczescie mama byla blisko rodzenstwa, wiec traktowalam ich jak rodzenstwo:-)-ja przynajmniej bede wiedziec, ze kiedys moje dziecko nie bedzie samo na swiecie;-)
celtus co do termometru jeszcze, to o tej samej porze, ale jak nie wyjdzie raz, czy dwa, to za kazda godz. wczesniej +1 kreske, a pozniej godzine -1 kreske:-)- ja mam elektroniczny dopochwowy, polecam, bo na prawde warto tanim kosztem sprawdzic swoje cykle, tempka nie klamie
buziaczki i milego dnia!