• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Madzia z siostra sie ulozy. A skoro nie ma swiadczen to niech zalozy dzialalnosc gospodarcza (studia temu nieprzeszkadzaja) i z czyjąć pomoca pooplaca zus 3 mce. Pozniej idzie na L4 i do konca macierzynskiego ma kaske:) A tez mi sie wydaje ze Zosienka jest juz tak mega wyczekiwana, ze nic jej podium nie odbierze;*

Eelta- ja losoasia zawsze smaze a maselku czosnkowymi tez tylko sol, pieprz i cytryna. Nawet mojemu J. smakuje mimo, ze nielubi ryb;)

Ozila- kochana gratuluje 2 trymestru!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super wiadomosc.

I wszystkim dziewczynom dziekuje za zjebke i pocieszenie. Juz nie jestem wqrwiona i negatywnie naladowana, a to najwazniejsze;) Jeszcze tylko troszke smutna, ale i to mnie:) ;*

3majcie sie dziewczyny najcieplej jako mozna. Buzka

PS nie obiecuje ze sie nie bede nakrecac, bo głupio rzucać słowa na wiatr, ale obiecuje, że będę starać się ze wszystkich sił. i SORRKI ZA TE WSZYSTKIE MARUDZENIA;*

Madziorek- następnym razem to kopa w dupcię od Myszki dostaniesz, więc lepiej się popraw:-p:-D.

Celta- ja jak mierzyłam tempki..a trochę cykli tego było to poprostu zawsze się przebudzałam na badanie a potem dalej szłam spać.. ja średnio wierzę w to 'dodawanie' i 'odejmowanie' pkt. temperatury.. moim zdaniem trzeba się poświęcić :sorry:. Ja mam u siebie w stópce swój wykres jak chcesz zobaczyć..

Ale mnie dziś łeb napierdziela.. normalnie muszę się kawy napić (nie piłam już paręmiesięcy)..moje ciśnienie jest na poziomie moich stóp- POGODA OKROPNA! JAdę do mamy to mi chociaż łeb pomaluje;-).
Miłego dzionka wszystkim!

madiorek i tak 3 maj z lepszym nastrojem, bo wszystkie po dupie spierzemy!
No i z ta temp to zgadzam sie, raczej trzeba sie poswiecic, ja nastawialam budzik na 7 zawsze nawet w sobote i niedz, to dodawanie, to sporadycznie mozna tylko jak cos wypadnie;-)

Marcia ja slyszalam ze kawa porod moze wywolac, to jak jeszcze nie masz poprasowane to sie wstrzymaj kochana;p ;)

Jaki kolor:D?

A i Madziu najlepszego;** Przedewszystkim zeby okres do tego najwazniejszego prazentu minął bez żadnych niespodzianek, niech będzie nudno i bezkomplikacyjnie;) I spełnienia wszystkich marzeń po prostu;)

Celta dziękuję serdecznie!:* Co do faceta, to ona jest z nim od maja 2012 i to nam strasznie zepsuło relacje, bo ja byłam przeciwna temu związkowi. Od razu mówiłam, ze tak się to skończy. Koleś jest mega kobieciarzem i lekkoduchem, ale ona twierdziła, że się zmienił i to ja nie mam racji. Niestety wyszło tak, jak przewidywałam. Odkąd jestem w ciąży poprawiły nam się kontakty. Ma być chrzestną. Marzyłam, że będzie zajmować się Zosią i będzie miała taką super ciotkę, bo ona nadaje się do dzieci. A teraz wszystko się zmienia. Ja jej nie zostawię, już dzisiaj zawiozłam na badania i umówiłam na wizytę, uświadomiłam, że książeczkę ciąży ma wyrobić i o jakie skierowania ma prosić. Wciąż jestem w szoku.

Madziorek
dziękuję serdecznie! Właśnie ona coś wspominała o tej działalności, trzeba tylko sprawdzić ile musi płacić.

Kochana MAdziu. Tam ma rozne progi, do sprawdzenia w necie. Jak bedzie oplacac 3, 500 tys ro pozniej prawie 2 lata bierze 6, 500 tys;). Ale sa tez nizsze progi do oplacania, ale pozniej nizsze pianiazki. Lece do dziaciakow;) Buzka;)

Magda, sto lat, sto lat, cudownych urodzin Ci zycze! Mniej stresów, dużo szczęścia, uśmiechu, radości, spełnienia marzen i ... Pięknego rozwiązania, bez bólu. A z siostra bedzie wszystko dobrze. Zobaczysz, ułoży sie. &&&&

Madziorek jej i tak rodzice dają jeszcze kasę + mam nadzieję, że tatuś dziecka jakieś 500 zł dołoży, więc wystarczy jej jedna z najniższych składek, po prostu nie będzie musiała pracować.

reklama
Magda Sto latkochana wszystkiego najlepszego i spelnienia wszystkich Twoich marzen :)
Nie zamartwiaj sie siostra zobaczysz ze sie jakos ulozy taka mala roznica bedzie miedzy waszymi malenstwami napewno bedziesz dla niej wielkim wsparciem i pomozesz akurat jak Twoj bobas bedzie wyrastal z ciuszkow to mozesz jej je przekazac a to bardzo duzo zobaczysz pozna fajnego faceta ktory sie nimi zajmie jak powinno :)

Ozila boziu 4:40 a Ty juz na nogach :szok::szok::szok: strasznie sie ciesze ze wszytkie badania sa oki i na medal a tak apropo II trymestr jest najlepszy sama zobaczysz :)

martoocha milej wizyty a tak z ciekawosci jaki kolorek robisz???

A ja wlasnie wrocilam z zakupow i mam taki sklep miesny gdzie bardzo dobrze sie znam z paniami ktore tam sprzedaja i znaja tak mniej wiecej moja sytuacje i dzisiaj jedna z nich tak do mnie mowi : Patrycja aaaaa czy tam u Ciebie cos..... czy sie tak poprawilas hahaha a ja ze musialam sie poprawic bo jak narazie nie moge nic w tych sprawach a ona (tez miala podobna historie do mojej) ze ona tez nie mogla i z tego ma teraz Małgosie :) hahaha ze niby wyladnialam :cool2::cool2: tak miol mi sie dzien zaczol :) a teraz bedzie mniej milo bo musze chalupke ogarnac :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry