• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny ja mam dzisiaj totalną załamkę. Owu się zbliża a ja obudziłam się mocno przeziębiona. Poprzednie 2 cykle praktycznie odpuściliśmy bo albo K był chory albo się nie widzieliśmy. Nastawiałam się mocno na działania w tym miesiącu i co??? Tak to ja nigdy w ciąże nie zajdę!!!

reklama
Mika cieszę się niezmiernie zobaczysz, że wszystko dobrze się skończy, a ja tych w laboratorium to bym rozszarpała chyba :)

Ozila jak brunatne to no strees najgorsza świeża krew, współczuje Ci, że musisz chodzić do pracy a jeżeli chodzi o to ciągnięcie w pachwinach mam to samo jak pochodzę, pytałam lekarza i mówi, że tak się więzadła naciągają i to jest charakterystyczne w 2 trymestrze po prostu mniej chodzić i spać na boku, który mniej ciągnie.

Madziorek no to fajnie, że już we wtorek się czegoś dowiesz:)

Suana szlaksyn traksen witamina C i aspirynka a masz tempke???

Marcela a Ty jak się miewasz???

Maku stanowczo za wcześnie no ale sama to robiłam sikańce kuszą:)

Pietrusia kondolencje i dobrze, że dałaś znać, że żyjesz:)*

Malgonia, Joaro, Magda, Celta, Galwaygirl, Myszka, Martocha ze Stelcią, Izka, Bakalia, Dorcia i cała reszta pozdrawiam

Ostatnia edycja:
mika- aaaaaaaaa ja bede wtedy w pracy, bede dopiero o 19 wiedziala co u Ciebie;( a wierze ze bedzie giiiiicior.

A tym z labolatoriuum podgryz tetnice.

suana wiem co czujesz. Moj J. jest totalnie chory i nie ma ochoty na zadne staranka;( Nie dosc ze tempka u mnie szwankuje to jeszcze maz nie dopisuje, a wiatr mnie raczej nie zapyli, a szkoda;p

Dokładnie a swoją droga to bym im zwróciła uwagę bo przez nich się tyle strachu najdłaś i niech uważają z czego żyją u nas raz była afera laska była w ciąży i wyszła jej toxo i faszerowali ją antybiotykami i wiecie co się okazało że w życiu nie miała toxo....afera była w lokalnej prasie aż huczało i bardzo dobrze niech myślą co robią

mikusbedzie dobrze! To Czekamy:-))
ja mialam bole troche jak na okres krecenie takie
tutaj to by normalnie babka do sadu podala spokojnie! Za zestresowanie!
Kiedy mnie wysle na wolne nie wiem... kurcze ja sie go zapytam na nastepnej wizycie konkretnie, bo on mysli, ze jak ja 3 dni pracuje (9-5.30) to nic nie szkodzi
:realmad: no i w ogole jego opinia-mowi ze lezenie nic nie pomaga, wdg. najnowszych badan, bo jak ma sie poronic to i tak to nie zatrzyma( tak wczesniej mi tlumaczyl)ten moj lekarz jest starszy tak na oko po 60tce przed emerytura jakos i taki konkretny bym powiedziala, nie rozpieszcza slowami,pwiedzial mi, ze co ja sie martwie jak wszystko jest dobrze i historie mam dobra (??) bo 5 razy pod rzad nie poronilam czy cos hm ... ale jak czytalam opinie to tam pare ciaz uratowal szybka decyzja i cesarkami, wiec ma moze duze doswiadczenie, no nic psychicznie Nas to dziewczyny strasznie duzo kosztuje....wszystkie....

eseczka no zazdroszcze Wam takich opiekunczych lekarzy:-) a jak Ty sie czujesz? Ja juz spokojniejsza, bo nic specjalnie nie boli i jakos chyba sie uspokoilo plamienie ale dalej 3 maj&&&&

celta dzialaj, przeziebienie nic nie zaszkodzi, moj m byl na antybiotyku tym razem i zaciazylo:-) pytalam sie lekarza, powiedzial mi wtedy, ze to absolutnie nie ma znaczenia, najgorszy przypadek to to, ze nie dojdze do zaplodnienia....a moze wlasnie bedziesz oslabiona, to spokojniejsza i moze wlasnie tak ??

Ostatnia edycja:
Ozila dziękuję u mnie jak na razie wszystko w porządku, zmorą są tylko te ciągoty w pachwinach, ale ma teorie to ciekawe czemu babą na patologi leżeć każą, czasem to mi się wydaje, że lekarze chcą robic kobietą Spartę w życiu i wychodzą z założenia że co słabsze niech odpada nie biorąc pod uwagę kwestii indywidualnych i dzisiejszego świata, chemi, promieniowania, żywienia, stresu i wszystkiego......ja byłam na genetycznym USG we wtorek także jestem spokojniejsza bo widziałam moje bobo i wszystko ok :))) i leżę i naprawdę mi to pomaga, a i odstąpiły mnie rzygotki , mdłlości zdarzają się sporadycznie więc w końcu waga pójdzie w górę mam nadzieję:)

Ostatnia edycja:
reklama
Tez mnie tak ciagnelo i ciagnie czasami;-)
to Ty juz drugi trymestr kochana zaczelas!!!!

on kazal mi sie przedtem szczedzac, ale do pracy powiedzial moge chodzic, ja i tak lezalam i staram sie lezec jak mam wolne;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry