Halo, halo Kochane Laseczki!!!
mika, fantastyczne wieści doprawdy!!!!! Czekam więc w napięciu na wyniki kolejnych badań. I zobacz - szykuje Ci się mega milusi weekend w domowym zaciszu. Stres odpuści, masz L4 będziesz leżeć, odpoczywać i nadrabiać zaległości filmowo-czytelnicze. Szkoda Twoich nerwów, strasznie dziwna historia z tą betą, naprawdę dziwna... Dawaj od razu znać co i jak!
suana, nie martw się wcale. Tak jak dziewczyny piszą - przeziębienie nie ma takiego znaczenia. Jeśli tylko będziecie mieli ochotę się kochać, nie rezygnujcie. Trzymam kciuki.
Madziorrek, a jakiego Ty termometru używasz? Słyszałam, że te elektroniczne czasami szwankują i pokazują jakieś cuda niestworzone. Ja używam zwykłego rtęciowego. I uważam po miesiącu użytkowania, że jest SUPER. Może kiedyś szarpnę się na taki specjalny owulacyjny, co ma dokładniejszą skalę, ale póki co ten jest ok.
A jak badania??
Ozila biedna jesteś... Ale może jak przyprzesz pana doktora do muru, to da Ci zwolnienie. Może jest oschły i konkretny, ale jak powiesz, że w domu będziesz czuła się bezpieczniej to powinien zrozumieć. No i życzę Ci, żeby już nie było żadnego plamienia, nic a nic! Dbaj o siebie i leżakuj kiedy tylko możesz. Też mi się wydaje, że co kraj to obyczaj, ale jednak leżenie pomaga. To bezsprzecznie. Buziaczki.
pietrucha cieszę się, że wszystko ładnie rośnie :-):-) Trzymaj się cieplutko.
Maku, oj 7 dni to dużo za szybko ;-). Możesz urządzać sobie treningi osobowości teraz. Kupujesz test, chowasz w szufladzie i sięgasz po niego wtedy kiedy jest pora, czyli po terminie spodziewanej @. Ja mam w domu chyba 2 testy. Siedzą na dnie pudełka, tuż obok testów owulacyjnych i wałków do włosów

. Dorwałam jakoś niedawno książkę o naturalnym planowaniu rodziny i tam bardzo dużo było o obserwacji cyklu i swojego ciała. Utwiło mi w głowie, że prawdopodobieństwo ciąży jest bardzo duże, jeśli od owulacji minęło co najmniej 18 dni w czasie których utrzymuje się wysoka temperatura.
ewikewik, bardzo się ciesze, że tyle w Tobie optymizmu ostatnio :-) Ściskam!
eska leż, dbaj o siebie i nie hasaj za bardzo. Dziękuję za pamięć :-) Oj... już 13 tydzień! Młoda, ale to mknie! Pięknie.
michalina, Magda, marcela, Ozila, eska, pietrucha, mika 
dbajcie o siebie.
Kochane babeczki na etapie starań wiecie co mamy robić...

a do tego dużo optymizmu i uda się
Mamuśki - dużo radości każdego dnia, niech Wam te maluchy przynoszą szczęście bez miar!
BUZIACZKI!!!!