• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Suana leki brane do czasu zagnieżdżenia podobno nie oddziałują na zarodek, więc w razie W masz parę dni na podkurowanie się. Mi w szpitalu mówili, że tylko rentgen w tym momencie szkodzi, podanie leków typu antybiotyk dozwolony dla ciężarnych nie jest szkodliwe. Uszy do góry. I działajcie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mika &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& pisałam, że już za chwilę będzie dobrze!

Ozila serduszko bije prawidłowo, czasami pojawiają się takie plamienia. Jeśli są brunatne to nie ma powodów do obaw – tak mówią lekarze, a wiadomo, że jeśli to nas dotyczy to dostajemy histerii, ja w 6 tyg miałam krwawienia przez tydzień – myślałam, że umrę ze strachu. Wszystko będzie dobrze! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!
Mika w dalszym ciągu moc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekamy na wspaniałe wieści! Mam nadzieję, że nastrój dzisiaj już lepszy :)
suana kuruj się do wieczora!
eska dziękuję, u mnie już lepiej, wygrywam z chorobą :) super, że u Ciebie też lepsze samopoczucie, a leżenie oczywiście, że pomaga! Też to zauważyłam na sobie.

Halo, halo Kochane Laseczki!!!

mika, fantastyczne wieści doprawdy!!!!! Czekam więc w napięciu na wyniki kolejnych badań. I zobacz - szykuje Ci się mega milusi weekend w domowym zaciszu. Stres odpuści, masz L4 będziesz leżeć, odpoczywać i nadrabiać zaległości filmowo-czytelnicze. Szkoda Twoich nerwów, strasznie dziwna historia z tą betą, naprawdę dziwna... Dawaj od razu znać co i jak!

suana, nie martw się wcale. Tak jak dziewczyny piszą - przeziębienie nie ma takiego znaczenia. Jeśli tylko będziecie mieli ochotę się kochać, nie rezygnujcie. Trzymam kciuki.

Madziorrek, a jakiego Ty termometru używasz? Słyszałam, że te elektroniczne czasami szwankują i pokazują jakieś cuda niestworzone. Ja używam zwykłego rtęciowego. I uważam po miesiącu użytkowania, że jest SUPER. Może kiedyś szarpnę się na taki specjalny owulacyjny, co ma dokładniejszą skalę, ale póki co ten jest ok.
A jak badania??

Ozila biedna jesteś... Ale może jak przyprzesz pana doktora do muru, to da Ci zwolnienie. Może jest oschły i konkretny, ale jak powiesz, że w domu będziesz czuła się bezpieczniej to powinien zrozumieć. No i życzę Ci, żeby już nie było żadnego plamienia, nic a nic! Dbaj o siebie i leżakuj kiedy tylko możesz. Też mi się wydaje, że co kraj to obyczaj, ale jednak leżenie pomaga. To bezsprzecznie. Buziaczki.

pietrucha cieszę się, że wszystko ładnie rośnie :-):-) Trzymaj się cieplutko.

Maku, oj 7 dni to dużo za szybko ;-). Możesz urządzać sobie treningi osobowości teraz. Kupujesz test, chowasz w szufladzie i sięgasz po niego wtedy kiedy jest pora, czyli po terminie spodziewanej @. Ja mam w domu chyba 2 testy. Siedzą na dnie pudełka, tuż obok testów owulacyjnych i wałków do włosów :-D. Dorwałam jakoś niedawno książkę o naturalnym planowaniu rodziny i tam bardzo dużo było o obserwacji cyklu i swojego ciała. Utwiło mi w głowie, że prawdopodobieństwo ciąży jest bardzo duże, jeśli od owulacji minęło co najmniej 18 dni w czasie których utrzymuje się wysoka temperatura.

ewikewik, bardzo się ciesze, że tyle w Tobie optymizmu ostatnio :-) Ściskam!

eska leż, dbaj o siebie i nie hasaj za bardzo. Dziękuję za pamięć :-) Oj... już 13 tydzień! Młoda, ale to mknie! Pięknie.

michalina, Magda, marcela, Ozila, eska, pietrucha, mika dbajcie o siebie.

Kochane babeczki na etapie starań wiecie co mamy robić... a do tego dużo optymizmu i uda się

Mamuśki - dużo radości każdego dnia, niech Wam te maluchy przynoszą szczęście bez miar! :tak:

BUZIACZKI!!!!

uffff to dobrze ona przyrasta średnio co 48 godzin albo u niektórych co 72 także ulga - będzie dobrze!!!!!!!!!!!!! 800 z kawałkiem jest super na 24 godziny :)* prawidłowo :)* tak się cieszę
sprawdziłam Ci na kalkulatorze i jest to prawidłowy przyrost jak najbardziej :)*

Ej dziewczyny albo czułam, że moje dziecko zrobiło fikołka albo mam coś z głową jak myślicie możliwe jest poczucie czegoś w 13 tyg????

Ostatnia edycja:
reklama
Mika będzie dobrze zobaczysz!!!

ja w drugiej ciaży nie czułam wcale jej.. nie powiekszyły mi się piersi, nie czułam się inaczej gdyby nie brak @ to bym wcale się nie dowiedziała, a poronienie wzieła za okres.. .. a w pierwszej od początku czułam że nosze dziecko pod sercem i w 4tc się potwierdziło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry