mika 800 to jest BARDZO dobry wynik!!!! Super! Bardzo się cieszę, a Ty wypoczywaj, masz za sobą naprawdę niezły hard core...
eska, myszko mała

leż, leż odpoczywaj. I nigdzie się nie ruszaj, co najwyżej ślij nam od czasu do czasu dobre słowo, bo jesteś w tym niezawodna. I fluidy też oczywiście.
Odebrałam progesteron robiony w 21dc, wynik 1,01 ng/ml co nie jest źle patrząc na to, że nie jestem standardową Polką i owulację miałam dziesięć dni później. Trochę jestem ciekawa, ale mam strasznie daleko do tego laboratorium, a że mam jeszcze do odebrania wyniki z autoimmunologii, to pojadę od razu po wszystkie. Za jakieś dwa tygodnie. Tyle będę musiała czekać, ale dam radę, najważniejsze, że oznaczone.
ewikewik nasz czas i nasze życie! Nie trać go na smutek. Zobacz jak pięknie za oknem, napij się czerwonego winka, do faceta się przytul..... Eh... Cudownie.. Ja nie mam się do kogo przytulić, bo mąż musiał wyjechać na kilka dni. No ale co się odwlecze... Buziaczki!
suana bidulko, kuruj się!!! Obyś jak najprędzej doszła do siebie i weekend nie był spędzony w łóżku z powodu choroby ;-), a najwyżej z powodu zupełnie innego.
Też zerwałam sie dziś wcześniej z pracy, chyba zaraz zabiorę się za ogarnianie domku