Celta – jestem osobą bardzo niecierpliwą i przyznam, że tylko raz udało mi się obserwować cały cykl i byłam tym usatysfakcjonowana, bo wyrażny skok temperatury faktycznie wystąpił około 12-14 dni cyklu. Natomiast w tym cyklu skok temperatury nastapił dopiero 19dc. Mysłałam, że rozpoczęło się jajeczkowanie i za 2 tyg będzie @ lub ta bardziej optymistyczna wersja czyli @ nie nadejdzie wcale

Ale dostałam miesiączkę dziś w 28dc. Czuję się oszukana przez własną temp

))) zdaję sobie sprawę, że aby móc ocenić faktycznie kiedy zachodzi jajeczkowanie potrzeba obserwacji z kilku lub nawet kilkunastu cylki. Ale takie sytuacje jak w tym miesiącu zniechęcają mnie do tegoLLL
Gosia- zapomnij o tym co było, to już historia. Zacznnij starania a niedługo na pewno pochwalisz się z nami dobrą wiadomościąJ
Pietrucha – nie dziwie się, że mam lekkiego stresa przed wizytą. Też się boję jak o tym myślę choć nawet nie jestem jeszcze w ciąży!!! Ale zazdroszczę Ci tego stresu

wołałabym się stresować tym niż moją @ którą dziś dostałamL
Mika kiedy robisz nastepna bete i usg?
Agaawa- Też mam dzisiaj z tego powodu dołaL szczególnie, że dostałam @, a mysłałam, że już się w tym cylku uda – nawet czułam zawroty głowy (teraz myślę, że je sobie wmówiłam). Ale koleżanka z pracy pocieszała mnie, że za 2 tyg znów owulacja i kolejna możliwość!!!!!!!
Maddlena – Bardzo mi przykro z powodu stratyL natura bywa okrutnaL Ale widocznie tak musiało być. Ja miałam 13 sierpnia łyżeczkowanie ( usunięcie jaja płodowego, w którym zarodek umarł na bardzo wczesnym etapie i przestał się rozwijać) 9tc) czyli mineły 2 miesiące ale ja nie zaszłam jeszcze w ciążę niestety. Mój organizm jest chyba jeszcze nie gotowy, bo z płodnością chyba wszystko ok, bo w poprzednią ciążę zaszłam dzięki jednemu jedynemu stosunkowi podczas owulacji. Za tydzień idę do lekarza, to może czegoś się dowiem czemu tak się dzieje. Napisz co Tobie lekarz powiedział na wizycie.
Pozdrowienia dla wszystkich!!!