• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Maddlena ja też po stratach zrobiłam się dużo bardziej wrażliwa. Kiedyś nie byłam w stanie się popłakać na żadnym, nawet bardzo wzruszającym filmie. Teraz ryczę na prawie każdym a nawet podczas wiadomości!

reklama
Sauna, ostatnio WIADOMOŚCI też mnie wzruszają, szczególnie jak słyszę, że jakaś FRANCA zabiła, wyrzuciła, pobiła swoje dziecko. Wyję wtedy jak bóbr. I zastanawiam się, jak tak można...

A tak na inny temat, wreszcie zakładają nam pomniczek na cmentarzu. Wreszcie będzie "ładnie".

Ostatnia edycja:
Oj mika ale się cieszę :-) jednak te Wasze Aniołki kochają Was i działają i to jak szybko :-)

Ja też mam dobre wieści, chyba dobrze dziewczyny życzycie bo po wczorajszej rozmowie rekrutacyjnej dzisiaj miałam telefon że są chętni na współpracę ze mną :rofl2::rofl2::rofl2: i od 1.11 zaczynam nowe życie zawodowe - dziękuję WAM za trzymanie kciuków to działa :-):-):-)

Mika- czytalam i plakalam;* Boze jak ja sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mnie z kolei po stratach niewiele rzeczy rusza, jedyne co mnie dotyka to tamat dzieci, a tak to skała nie kobieta, taka twarda jestem;)

Dziewczynki proszę wytłumaczcie mi żebym sie nie nakręcała. Temperatura znowu ponad 37. Dziś w teorii powinna być miesiączka, co chwila latam do kibla czy just jest bo mi mokro;p

Ale racjonalnie patrzac, no to tak... Przeziebiona jestem to i tempka jest, okresu nie ma, bo jestem przeziebiona, no i najwazniejsze Pan Doktur mi powiedzial ze na 80 % ciazy nie ma bo endometrium na to nie wskazuje.

Pogodzilam sie ze nie w tym miesiacu to kiedy indziej, ale przez to ze okres sie nie zjawil o czasie, to i nakretka sie zaczyna:)

Kto mnei ostudzi!!!!

Madziorrek co mam Ci napisać - poczekaj jeszcze trochę i testuj, może choroba jest przyczyną tego wszystkiego ale lepiej nie :-) niech to będzie zapowiedź samych dobrych rzeczy

Maddziorek, oczywiście tempka jest wrażliwa na wszystko, może to być przeziębienie, ale nasza zasada - @ nie mal, szansa jest. W terminie spodziewanej @ zrób sobie teścik, tak proponuję. A sama widzisz, że doktorki tacy pewni swoich diagnoz mylą się :) Trzymam &&&&&&&&&&&&& To kiedy testujesz?

Maqa - same dobre wiadomości dzisiaj. Żebyś była zadowolona z nowej pracy.

Ciałko żółte to powstaje z pęcherzyka Graafa w jajniku, a pęcherzyk żółtkowy odżywia na początku zarodek w macicy. Napisała co wiedziała :) Wiadomo o co chodzi ;) Ważne Mika, że jest na swoim miejscu a w nim maleńka dzidźka

Ostatnia edycja:
reklama
Maddziorek ja w ciąży, w dniu spodziewanej @ robiłam test - negatywny i tego samego dnia byłam u gina na USG i nic nie wskazywało na ciążę. A pięć dni później II i beta ponad 2000. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie, Celta za Ciebie też &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i za resztę staraczek.
Mika - pięknie jest!
Maqa gratki, marzę o tym samym, mam swojej pracy już po grzywkę :angry::angry::angry::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry