• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Izka, ja bym mimo wszystko nie dawała. Owszem co godzinę mm to przesada no ale dawać już zagęszczone czymś mleko dla 2,5 letniego dziecka to chyba też nie za dobrze. Są mleka dla dzieci z większym apetytem, albo skonsultuj się z pediatrą. Od razu pulpetem się nie zrobi, ale oni zaczęli po 3 miesiącu i chyba tygodniu, apetyt nie mija z dnia na dzień, u nas est od 19 miesięcy taki sam. No ale ja śledziłam tabele żywieniowe, co kiedy, itp. Bo i o alergie większe szanse i o złe nawyki żywieniowe.
Lopop specjalnie dla Ciebie Ależ Twoja córeczka spryciula, wcześnie się przewraca i ładnie główkę trzyma. Śliczności

Kurcze muszę się zbierać i nawet nie będę miała możliwości podejrzeć co u Was.. A mika póki co nic nie pisze. Pewnie ją tam dokładnie badają. No trudno - zobaczę za 2 dni.
W razie czego mika, cały czas &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Śliczne są te dzieciaki Wasze, mamuśki! Nich Wam się zdrowo chowają :-D i dają duuuuużo radości!

A ja w takim razie jadę odsapnąć i złapać jeszcze troszkę fajnej jesieni Do miłego!
Trzymajcie się tu dzielnie. Pa

Celta milego urlopowania.zbieraj sily i korzystaj bo potem 9 miesiecy i niebedzie odpoczynku:-)
Mika caly czas o tobie mysle&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&*&&&&&&&&&&&&
Lapop witaj sposwrotem.sliczna masz coreczke
Galway twoh Piotrus to juz duzy chlopczyk

U nas dzien za dniem leci jak szalony.Wczoraj wyszla u nas dolna jedynka, druga sie przezyna, mala spi dzisiaj jak zajac, bardzo niespokojnie ale spi.od jakiegos tyg ladnie siedzi niekiwa sie juz.no i to tak o nas.jak wlacze lapka to wrzuce jakies zdjecia bo z telefonu mi niedodaje

Mikunia ściskam Cię mocno, wierzyłam że będzie dobrze. Cudownie!
Nie stresujemy się Kochana, bo to jest jak najbardziej w normie. Serduszko będzie za tydzień. Betka super. Zeszły piątek i czwartek wymazujemy z pamięci. Reset.

Ostatnia edycja:
Tak bardzo bym chciała być z Wami na bieżąco... Ale myślę, że powoli się "wkręcę"
Mika, gratuluję. Aż mi się łezka zakręciła, pomimo, że Cię nie znam. Po tym poronieniu zrobiłam się jakaś taka bardziej wrażliwa na ciążę i maleństwa...
Kurcze, mam dni płodne, owulacja prawdopodobnie dziś lub jutro, zaczynam JĄ czuć, a tu ostra sprzeczka z mężem:wściekła/y:. No, ale trudno, trzeba czasem wykrzyczeć, co człowiekowi leży na wątrobie... A może na zgodę jakiś "numerek":-D.
Dziewczyny fajne te wasze bobaski. Tęsknię za taką słodką, małą kluseczką...
Izka ja też bym jeszcze nie zagęszczała, 2,5 m-ca to moim zdaniem za wcześnie na kleik. Może faktycznie zapytaj lepiej pediatrę.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry