• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziewczyny Lopop dobrze mowi, nic na sile wszystko mlotkiem ;-)

Lopop kochana wrzuc fociaka coruni :-) jak tam u Was?? jak mala znosi jesienna pogode??
mam nadzieje, ze wszyscy zdrowi i infekcje Was omijaja szerokim lukiem :-)

Ze starej gwardii wszystkie sa, ale z udzielaniem roznie bywa ;-) brak czasu itp itd, jak u mnie teraz wszyscy na bacznosc bom ja zmeczona i zla... malemu ida 4 gorne zeby i marudzi okrutnie. Dzis byl dobry dzien bo spal dwa razy po godzinie, alle ostatnie dni to max do 90 min wszystkiego co mu sie przysypialo...

chcialam nagrac jak sobie gada i podskakuje, a udalo sie dwa pierwsze kroczki raczkowania uchwycic :-)

[video=youtube_share;1IvAIj0NudA]http://youtu.be/1IvAIj0NudA[/video]

reklama
Eska, cudownie! Bardzo sie ciesze, ze wszystko ok. Teraz tylko na dobre wieści od Miki czekamy jutro! Hip hip huraaaaa!

Ewik, no szkoda, ze nic z tego. Wierzymy dalej, ze następny cykl nasz! Na pociechę - ja tez nie mam żadnych objawow, jutro 12 dpo, zrobię test 10 miu ale nic nie wyjdzie. Ale nawet nie rozpaczam.

Małgosia - mnie ten cykl tez sie przesunęła owulka. Dziwne, jakieś czary w październiku sa! Ale próbuje, co Ci szkodzi.

marcela, gratuluje wizyty! Widzę, ze u Ciebie wszystko pięknie. Tak ma zostać! &&&&

Lopop - wiem, ze masz dużo racji, ale ja juz odpuszczalam wiele razy i dalej nic z tego. Ja jestem na etapie, ze musze jakoś zrozumieć, ze istnieje pewne prawdopodobieństwo (niewielkie, ale jednak) ze moze nam dzieci nie sa pisane. Ale sie nie poddaje. Do menopauzy jeszcze troche zostało! Ha!

Kupiłam dziś 4 sweterki, klasyczne, proste, do pracy jak znalazł. Wiec na zimę jestem juz obkupiona!

Ostatnia edycja:
Mika jak to sama w szpitalu? A MY?????? Trzymam kciuki.
Lopop :-* dobrze gada, dać jej wódki
Maqa 2013 fatalny, a ja tak 13 kochalam...
Izka nie zageszczalabym. Szwagier tak robił i ich 7m syn waży tyle co nasz 19m. Lepiej częściej. Ja karmilam cyca nawet co 1,5h ogólnie mówi się że lepiej częściej a mniej :)

aaa jesten chora;( nie mam sily anii reka ani noga ruszyc, a tutaj do pracy trza isc;(

czekam na okres, tempka, siup drastycznie w dol;p nic to wiecej schudne do nastepnego ewentualnego poczecia;p

Buziaki dziewczyny, milego dnia;*

Agaawa wiesz ja też odpuszczałam wiele razy nawet na forum nie zaglądałam no ale co z tego skoro zaczynały się dni płodne to dalej podświadomie robiłam to samo , przed @ wkręcałam się identycznie tak naprawdę "odpuszczenie" sobie to jest sprawa złożona bo poukładać sobie klocki w głowie jest bardzo trudno

myszka synuś super :):)słodziak
ja dzisiaj wściekła chodze bo brzuch boli już - jutro @:( więc wiesz w środę szczepienie mamy, mała też jak smoczek jej wkładam to go wypluwa bo ząbki pewnie będą no niestety ja miałam szybko i syn tez więc ona pewnie także
no ale myszka przeżyjemy te ząbkowania u naszych bąbelków
NATALKA 213.jpg
minka z tych wiesz mamo że nie lubię leżeć na brzuszku
odkąd się nauczyła przekręcać to już lubi
tutaj ma 2 miesiące
no trzeba zrobić już jakieś bierzące zdjęcia :):) pozdrawiam
i naptrzcie się dziewczyny na MOJĄ MAŁĄ NIESPODZIANKĘ i niech też dla was będzie słodkie zaskoczenie
:laugh2: ach mina mijego męża bezcenna jak mu zakomunikowałam ze mi się okres spóźnia :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
potem jak robiłam test to też radość ale wiadomo i strach że znowu będzie powtórka
ale na szczęscie wszystko super się udało

p.s. dobrze wrócić na stare śmieci:)

galwagirl gratuluję synka :):) a zdjęcia :)??

Załączniki

• NATALKA 213.jpg
    NATALKA 213.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 53
Madziorrek, bidoku.. Mam nadzieję, że jakoś dasz radę w tej pracy i przetrwasz do popołudnia. Ściskam Cię mocno.
A co do @, nigdy nic nie wiadomo, jeszcze wszystko się może zdarzyć. Trzymam kciuki

eska, właśnie doczytałam jaką miałaś jazdę wczoraj! Kurka wodna, jednak ludzka wyobraźnia, a zwłaszcza ta podszyta lękiem, potrafi totalnie z rytmu wybić. Koniec końców cieszę się, że jest dobrze :tak:

mika dzielna dziewczynko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Wszystko będzie dobrze i powiem Ci, że super, ze nie robiłaś w tygodniu żadnej bety, żadnych sikaczy. Jesteś silna, dzielna babeczka. Tulę mocno

suana gin mówi, że taka moja uroda poniekąd. Regulowanie ma sens tabletkami anty i dopóki je brałam było jak w zegarku, ale nie biorę od lat i ciągle siedzę jak na beczce z prochem. Nigdy nie wiem kiedy raczy wybuchnąć. Trochę przywykłam, chociaż niezmiennie mnie to wku.... ;-)

maqa też myślę, że teraz rozmowy tak wyglądają. Nie martw się na zapas. Trzymam kciuki, żeby jednak się udało. Oby udało Ci się zmienić robotę na taką, która da Ci satysfakcję i nie będzie wykańczać nerwowo. Najważniejsze, że tam złożyłaś wypowiedzenie. To duży, dobry krok do przodu.

ewikewik no coż..... Przykro mi, ale proszę Cię - nie poddawaj się! Wierzę w to, ze życie potrafi pozytywnie zaskakiwać, czasami potrzeba czasu. No nie będę Ci truć, bo i tak myślisz co myślisz, ale NIE PODDAWAJ SIĘ. I spróbuj chociaż jakoś optymistycznie spojrzeć na nadchodzący cykl. Ściskam mocno!

Izka ale masz głodomora małego :-D, ale ja też bym nie zagęszczała żadnym kleikiem. Chociaż podpytaj jeszcze pediatry Waszego.

marcela cieszę się, że wizyta udana i wszystko dobrze :biggrin2:

lopop, dobrze piszesz :tak: Choć czasami ciężko wyluzować, to jak już się uda - efekty potrafią być niesamowite. My zdecydowaliśmy się na adopcję i pach! Kilka miesięcy później byłam w ciąży, której się kompletnie nie spodziewałam, choć po zjedzeniu makreli wędzonej (która uwielbiam) leciałam do łazienki jak perszing, a piersi nie mogłam dotknąć tak bolały. A jednak wcale nie spodziewałam się ciąży.
Córa słodziak :tak:

Agawa no obkupiona jesteś konkretnie :biggrin2:, ja też lubię sobie od czasu do tak czasu poprawić humor. I też uwielbiam kupować książki. Mam cały pokój książek i kocham go bardzo. Z ciuchami to różnie, bo na moją grubą dupę ciężko coś znaleźć i często wracam ze sklepu z większym dołem niż wyszłam.. Teraz zbroje się, żeby kupić sobie jakieś dżinsy... Już się boję. hehe...

Wyjeżdżam dziś. Wracam w niedzielę wieczorem. Bite 2 dni z dala od testów :-D
Dziś 14 dzień wyższych temperatur. A do testowania - tydzień. Może jakoś dam radę.

To miłego weekendu Wam życzę, dużo zdrówka i nastrojów w miarę.

galwaygirl
tylko, ze ja nie karmie piersia :/ a mm nie moge mu dawac co godzine.. mojego mleka dostaje tylko raz dziennie, w porywach dwa razy o ile uda mi sie w ogole tyle odciagnac :-p ja myslalam tylko o 1 lyzeczce kleiku kukurydzianego na butelke, a po tym az tyle chyba nie przytyje :-p

Madziorek zdrówka zycze!!!

Myszka fajny ten Twój synus :-)

Lopop ale ladnie głowke trzyma :-) mojemu sie cos ostatnio nie chce :/ wczesniej ladnie podnosil a ostatnio kicha :/ o przekrecaniu moge chyba narazie tylko pomarzyc

celta udanego weekendu :)

Mika kciuki za dzisiaj &&&&&

Mika &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry