• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
mika prawdę powiedziawszy to nie wiem na której ścianie jest łożysko, bo lekarz powiedział tylko, ze prawidłowo ułożone wiec chyba na tylnej?! Bede 2.04 na USG połówkowym to tam pana doktora zapytam;) A z Tymkiem kiedy poczułas ruchy?

Mika ty teraz następna do rozpakowania jesteś? Będziesz rodzic SN jeśli już nie ma ryzyka z przodujacym łożyskiem? Bo ja jak sobie pomyśle o porodzie to najbardziej się boje cesarskiego cięcia...

Agawa
Ewik dobrze prawi póki @ się nie rozkrecila trzeba mieć nadzieje.

Ostatnia edycja:
Cześć

agawa ja mam wciąż zaciśnięte kciuki za Ciebie

mik jakby Leos miałby być taaaaki wielki jak tatuś to już chyba miałabyś większy domek....a z tego co pamiętam ze zdjęcia to drobniutki masz brzusio....no ale chyba tak ok 8 i 9 miesiąca najbardziej rośnie...czy nie?ha ha fajnie......ach ....

karaiwina połówkowe masz w urodziny mojej mamy;-) trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja dziś mam nie najlepszy dzień....ciągle łzy napływają mi do oczu,jakieś doły łapie....ciągle do głowy ciśnie mi się myśl,że nic w życiu nie osiągnęłam nie ma jakiegoś sensu to moje życie...taka pustka mimo,że mam super męża i nawet dziś kwiatki dostałam tak bez powodu ale czasem czuję się bardzo słaba..... i samotna ze swoimi myślami....
sory za smutki:-(

Aniu, ewikewiku, oj jak ja Was rozumiem. Tez sie czuje jakaś mało wartościowa. Ale na pociechę i sobie i wam powiem, ze sporo nas takich kobietek, co to maja takie problemy, wiec nie jestesmy same. Dla mnie grunt to sie nie poddawać i działać, zrobić wszystko, żeby myślec, ze juz nic innego nie mogę zrobić. Ja tak mam. Ale każdy sposób na wyrwanie z dołka jest dobry - ćwiczenia fizyczne, jedżenie czekolady, zajęcie sie praca. Cóż jakoś musimy sie zbierać. To ta pogoda tak nas zle nastraja. Sciskam was bardzo serdecznie.:tak::tak:

Witam sie dopiero teraz... Wrocilismy jakis czas temu, ale w zwiazku z tym, ze Mikolaj usnal nam w samochodzie, to przelozylismy go do lozka w domu i sami tez postanowilismy skorzystac z tej chwili i tez pospalismy...

no to tak... Chcialam Wam przedstawic nasza fasolinke :-D juz z pieknym bijacym serduszkiem :-D

20140324_183046.jpg20140324_182903.jpg20140324_182846.jpg

Pani zrobila dokladne USG, pogratulowala nam (bo zaprosila nas wszystkich razem z Mikolajem) i powiedziala, ze na dzien dzisiejszy stwierdza, ze jest wszystko w porzadku i ma nadzieje, ze tak juz bedzie do konca ciazy.
Wielkosc zarodka wyszla na 6t3dc (z ostatniej @ wychodzi 7t2dc) ale z racji tego, ze mam dlugie cykle, to jest normalne (przy Mikolaju tez tak mialam na poczatku...)
Mimo, ze jest wszystko super, to ta ciaza jest ciazą wysokiego ryzyka, bo jest po dwoch poronieniach i mam przyjechac na kolejne USG za 4 tygodnie... (to bedzie ok 10 tydzien) Normalnie to pewnie mialabym okolo 15 tygodnia.

Tak sie ciesze... i poczulam taka ulge... Dziekuje wszystkim za trzymanie kciukow :-)
W zamian przesylam staraczkom duuuuuuuuuuuuuzo fluidkow. Lapcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ciezarowkom i mamusiom sle buziole :)

Agawa, Elka - wciaz trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ania, Ewik - glowa do gory :tak: Wam rowniez sie uda...:tak:

Karaiwina - ja mysle, ze to jest tak, ze w ogole w pierwszej ciazy, pozno sie rozpoznaje ruchy, a w kolejnych, to juz kobiety wiedza, ze to jest TO :) Nie martw sie... chyba w pierwszej to tak normalne jak okolo 19 tygodnia ruchy czuc... wiec jeszcze masz czas...

Załączniki

• 20140324_183046.jpg
    20140324_183046.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 56
  • 20140324_182903.jpg
    20140324_182903.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 52
  • 20140324_182846.jpg
    20140324_182846.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 53
reklama

Nowe wątki