Witam sie dopiero teraz... Wrocilismy jakis czas temu, ale w zwiazku z tym, ze Mikolaj usnal nam w samochodzie, to przelozylismy go do lozka w domu i sami tez postanowilismy skorzystac z tej chwili i tez pospalismy...
no to tak... Chcialam Wam przedstawic nasza fasolinke

juz z pieknym bijacym serduszkiem

Pani zrobila dokladne USG, pogratulowala nam (bo zaprosila nas wszystkich razem z Mikolajem) i powiedziala, ze na dzien dzisiejszy stwierdza, ze jest wszystko w porzadku i ma nadzieje, ze tak juz bedzie do konca ciazy.
Wielkosc zarodka wyszla na 6t3dc (z ostatniej @ wychodzi 7t2dc) ale z racji tego, ze mam dlugie cykle, to jest normalne (przy Mikolaju tez tak mialam na poczatku...)
Mimo, ze jest wszystko super, to ta ciaza jest ciazą wysokiego ryzyka, bo jest po dwoch poronieniach i mam przyjechac na kolejne USG za 4 tygodnie... (to bedzie ok 10 tydzien) Normalnie to pewnie mialabym okolo 15 tygodnia.
Tak sie ciesze... i poczulam taka ulge... Dziekuje wszystkim za trzymanie kciukow :-)
W zamian przesylam staraczkom duuuuuuuuuuuuuzo fluidkow. Lapcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ciezarowkom i mamusiom sle buziole
Agawa, Elka - wciaz trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ania, Ewik - glowa do gory

Wam rowniez sie uda...
Karaiwina - ja mysle, ze to jest tak, ze w ogole w pierwszej ciazy, pozno sie rozpoznaje ruchy, a w kolejnych, to juz kobiety wiedza, ze to jest TO

Nie martw sie... chyba w pierwszej to tak normalne jak okolo 19 tygodnia ruchy czuc... wiec jeszcze masz czas...