• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
małgoniu nawet nie napisałam Ci jak bardzo się ucieszyłam z Twojego posta o tym,że dzidziuś rosnie zdrowo,przepraszam,bardzo Ci gratuluję i trzymam bardzo kciuki,cieszę się,że Twoje nastawienie jest już bardziej pozytywne,że znalazłaś siłe i potrafisz się już cieszyć z ciąży a nie tylko martwić,jestes przykładem na to,że nie wolno się poddawać,buziaki dla Ciebie i uściski ogromne......no i teraz gdy odstawisz powoli leki to i samopoczucie będzie lepsze napewno

anncka wspaniale,że u Ciebie też wszystko dobrze

celta dzieciaczki nie długo u Was cudownie

mika buziak w brzucha....już nie długo buziaki będę przesyłać bezpośrednio dla Leosia

Pozdrawiam Was wszystkie Babeczki..............

tak bardzo jest mi przykro z powodu pietrusi:-( nie moge przestac myśleć

trzymaj się Kochana!!

reklama
Witam dziewczyny, na tym temacie jestem nowa. Bardzo mi przykro ze tutaj tez musze czytać zle wiadomości ale cieszę sie tez waszym szczęściem.
Poronilam 2 raz w marcu tego roku. Teraz jestem na etapie czy moje ciało juz moze znowu zajść.? Moze wy mi cos odpowiecie?

Pietrusiu to jak mi przykro nie da się opisać słowami. Nawet mój M nie może o Tobie przestać myśleć że tak Cię los doświadcza. No z taką obstawą leków nie miało prawa się nie udać!!! Mam nadzieję że jesteś otoczona teraz troskliwymi osobami, my wysyłamy do Ciebie wirtualne przytulenia. Wracaj do sił Kochana
Celtuś tak się cieszę że dzieciaczki niedługo będą już się cieszyły tym wspaniałym pokoikiem. Ależ radości będzie w domu, ten tupot bosych stópek, no i wakacje więc duuużo atrakcji na powietrzu. Będzie wspaniale
Ania2611 a u Ciebie już wiedzą jak leczyć i co leczyć? Witaj w domku. Kiedy wskakujesz na listę staraczek?
Carollia fajnie że miałaś dwa USG, jak taka wstydnisia to musi być dziewucha :) gratulacje
Madziorrrek nie dość że podobnie zaciążyłyśmy i imienniczkami jesteśmy to obie chłopaków październikowych będziemy miały. Super
Anncka, Małgosiu, wspaniale że maleństwa dzielnie rosną i wśród łez są też promyki radości
Ewik lepiej już w nowej pracy? Już chyba końcówka treningu. A jak zdrówko?
Mikuś a u Ciebie już na dniach. Nie doczytałam czy masz termin na cesarkę, bo jak naturalnie to herbatka z liści malin, sexik i skoki na piłeczce już czas zacząć :) Czekamy na Leosia. Ja płaczę że taka pogoda a dla Ciebie teraz to jak zbawienie że upałów brak
Witam wszystkie Nowe Aniołkowe Mamusie, oby jak najszybciej starania zakończyły się powodzeniem.
U nas poza pogodą wszystko dobrze. Miałam wyjść z dołka w PL a tu z deszczu pod rynnę trafiłam i tak jak w IE codziennie obiecują ładną pogodę :( no ale wczoraj trochę koloru złapaliśmy. Adaś ma już 375g, zaczął się ruszać i nawet można sobie zobaczyć kopniaczki. U mnie na razie lepiej z twardnieniem brzucha, no chyba że zapomnę się i podbiegnę :zawstydzona/y:
Pozdrawiam wszystkie forumowe kobietki

Galwaygirl dziękuje za pamięć. W pracy jest masakrycznie stresujaco. To mi nie pomoże w staraniach... A Ty jestes w fajnym momencie ciąży: brzuszek jeszcze bardzo nie przeszkadza ale już czujesz się mamą na całego :) wielu miłych chwil Ci życzę.
Kasiuchna? Hop, hop! Kiedy końcówka? Odzywaj się czasem :)
Pozdrawiam forumowiczki, za staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam się !!!!!

Ale cisza się zrobiła.... bo ładna pogoda chyba dlatego:)

mika a co z Tobą,jak się czujesz już na finiszu i w ogóle czy Ty masz datę cc czy czekasz na pierwsze oznaki porodu??kurcze jakoś nie doczytałam :zawstydzona/y:przepraszam,że nie wiem:blink: czekam z niecierpliwością na newsy z porodówki:-)

galwaygirl mam kolejną konsultację z genetykiem 24 lipca,wtedy bedą już wyniki badań kariotypu i trombofilii,jeśli będzie wszystko ok to oznaczać będzie,że to przez bakterie listerii,którą posiadam traciłam ciąże..... musiałam 4 ciąże stracić żeby ktoś mi dał namiar na tą bakterię:angry:,wcześniej o niej nie słyszałam a jest tak samo niebezpieczna jak toxoplazmoza.......................także wszystko na dobrej drodze,może w końcu się dowiem co robić by donosić ciąże
...a co do listy staraczkowej to strach mnie oblatuje na myśl o kolejnej ciąży ale to juz chyba zawsze tak będzie

Korzystajcie Babeczki dzis z pieknej pogody......relax,relax i relax

​miłego dnia!!

Pietrucha... pisalam w watku ludzie marza o Aniolach... nie potrafie znalezc slow pocieszenie... tak bardzo, bardzo mi przykro :'(

Ewikewik - dziekuje za pamiec :-) tak juz koncoweczka, zaczynam 36tc wiec to juz naprawde w kazdej chwili. Chociaz na 99%bede miala cesarke bo mala lezy miednicowo, co prawdopodobnie wynika z mojej wady macicy (mialam usuwana przegrode w macicy i jest dwurozna). Takze jesli ktos zainteresowany to ja niedlugo tez oddam swoj brzuch :-)

Przepraszam nie odniose sie do wszystkich, czytam was na bierzaco!
Ah, Celta bardzo, bardzo sie ciesze ze dzieci juz niedlugo z wami! Oby wam sie zylo jak w bajce!
Ania co lekarze powiedzieli na ta bakterie? Da sie to leczyc?

Wszystkim zaciazonym gratuluje!
Za staraczki nieustannie trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!
Nasza kochana Mika urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytuję wiadomość od niej!!!!

Dzis w nocy o 00:25 przyszedl na swiat nasz Skrzacik 2,5 godziny od przyjazdu do porodu 3680g i 55 cm

Mikuś!!! Gratulujemy i witamy na świecie Leosia :)))))))))))))

P.S. Chwile smsowałam ze szczęśliwą mamusią. Więc tak - Leoś czuje się super, od razu dosstał się do cycka (wie chłopak co dobre!), ładnie śpi, budzi się co 3 h na jedzonko.
Mamusia lekko obolała, ale jest przeszczęśliwa, dumna i zakochana w synku!

Ostatnia edycja:
MIKA GRATULACJE!!!!!!

WITAMY SKRZACIKA LEOSIA!!!:-D
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

ale niespodzianka z samego rana :)

reklama

O rany jaka niespodzianka!!!!!

mika gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szczęścia i zdrówka,niech rośnie Leoś Kochany
:-D ale szybciutko Ci to poszło,wspaniale,aż się wzruszyłam,dzięki takim wiadomością powracają siły.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry