• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Piękne wiadomości od rana!
Mika...gratulacje!!!!!

U mnie nic nowego, dalej czekam na @, chodzę do pracy więc mniej myślę ale tęsknię, pogoda piękna u nas.
Kto testuje najszybciej oprócz Angelstw...bo Ty chyba jutro, tak?

reklama
Mikus gratulacje wielkieee:-D:-):rofl2:
niech Ci pociecha sie dobrze chowa i rosnie tak jak moja na polskich drozdzach:-D

malgonia wiedzialam, ze bedzie dobrze juz od konca marca wiedzialam ;-)
ja tez mialam stan cukrzycy ciazowej- u mnie dieta wystarczyla, i wszystko bylo dobrze, takze tylko musialam mierzyc glukometrem, ciemny chleb, zero slodyczy , trzymac diete i bylo wszystko ok, to jest dosc cxeste tak jak ostatnio slysze, takze sie tak tym nie przejmuj, pilnuj diety i juz;-)

pietrusiu caluje mocno.....tak bardzo mi przykro...moze wreszcie ktos znajdzie u Was przyczyne no ! Jestes dzielna kobieta-3 maj sie cieplo i pamietaj, ze my tu sercem jestesmy z Toba, wiec badz silna- dasz rade to przetrwac!

caluje wszystkie mocno i wiem, dobra wiem...ze ten karny kutas wielki mi sie nalezy- ale kurcze czasu nie mam na pisanie czesciej, ale Was czytam:-)

buziaczki dla wszystkich ciezarowek i mojego podopiecznego brzuchola:-))))

staraczki buziakuje- podobno dzis miedzynarodowy dzien sexuuuuu!

Ostatnia edycja:
Gratulacje! jak szybciutko Ci poszło! Ehh takie szczęście:) cudownie!

a ja leże sobie na patologii i szlag mnie trafia. Miałam jakieś skurcze, śle całe szczęście nie groźne. taaak strasznie mi nudno, ale jednocześnie mega się cieszę, że z synusiem wszystko ok:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry