• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Staraczki:
Joaro - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
maqa - termin niechcianej @ 17 maj 2014
Moniska82 -termin niechcianej @ 7 czerwca 2014
angelstw - termin niechcianej ok @ 10 czerwca 2014
Neta - termin niechcianej @ 11 czerwiec 2014
Rurka - termin niechcianej @ ok 17-30 ?? czerwiec
ewikewik - termin niechcianej @ ok. 02-04 lipca 2014

POCZEKALNIA:
Sysiq - kwiecień 2014
Milczasia - czerwiec
Lisica - czerwiec/lipiec
ania-lipiec/sierpień
doris - czerwiec/lipiec/sierpień 2014
Agaawa - wrzesień/październik
Naala - lipiec

Mika wielkie gratulacje!!!!!! Po tym co przeszłaś na początku ciąży (jak to zleciało!) to naprawdę czujesz, że Twój synuś to CUD :)
Madziorrek to nie nuda, to błogostan przed "burzą", która nastąpi po porodzie. Leż, rozkoszuj się lenistwem i dobrze zapamiętaj ten stan bo za jakiś czas będziesz za nim tęsknić z dziecięciem na ręku :)

Pietrusia nie odzywasz się... ściskam Cię mocno, odpoczywaj, zbieraj siły i pamietaj, że masz tu wsparcie. Los jest cholernie niesprawiedliwy...

Mika wielkie gratulację!! całuski dla Leosia, niech zdrowo rośnie maluszek!! :-)

Madziorrek leż grzecznie, odpoczywaj, nie narzekaj i pamiętaj że ta nuda to z myślą o małym Ktosiu :-)

Pietruszeczko
kochana, pytanie o to jak się czujesz jest nie na miejscu bo to oczywiste, że czujesz się oszukana po raz kolejny i bardzo podle...jesteśmy z Tobą i wspieramy myślami.

Z nowości u mnie :-)
Ogłaszam wszem i wobec że jest szansa na Groszka!!!!
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

jest bladzioch widoczny gołym okiem
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

koło środy - czwartku zrobię jeszcze jeden test, a końcem czerwca do lekarza, bo wcześniej i tak nie ma po co
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

a we mnie mieszają się uczucia żeby tym razem się udało...

angelstw :) gratki... tak myślałam o Tobie jak wchodziłam na forum i powiem ci szczerze że spodziewałam się takiego pozytywnego posta... :-D i patrz nie rozczarowałam się:)
co do rozterek to norma u nas :D na każdym etapie wyczekiwania dzidziusia od starań po 9 miesiąc ciąży ... więc wszystko w normie:happy2:
teraz dbaj o siebie na maksa i czekamy na kolejjny test :) albo betę sobie zrób w poniedziałek też da ci pewność :) buziaki trzymaj się

Angelstw - no to super wiadomosc przy niedzieli ;) gratulacje;) nie trac nadziei ze moze sie wszystko pieknie udac... dbaj o siebie;)

Madziorek - to najwazniejsze ze z dzidzia i oczywiscie z mamusia wszystko w porzadku... trzymaj sie;) i grzecznie ponudz sie jeszcze troche;)

U mnie nowosci nie ma wiec niewiele pisze... male kopie narazie delikatnie ale sie rozkreca...

Pozdrawiam;)

Pietruszko, strasznie mi przykro. Ostatnio już przestałam sie bać, widziałam świat na kolorowo. Twoja tragedia sprawiła, że na nowo czuje się niepewnie. Wszystko się może zdarzyć. Boga, chyba nie ma..., bo gdyby był nie dopuszczał by tylu cierpień na jedna osobę.

Gratuluję nowo zafasolkowanym!

Angelstw to ja w ramach gratulacji wypisuję!

Staraczki:

Joaro - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
maqa - termin niechcianej @ 17 maj 2014
Moniska82 -termin niechcianej @ 7 czerwca 2014
Neta - termin niechcianej @ 11 czerwiec 2014
Rurka - termin niechcianej @ ok 17-30 ?? czerwiec
ewikewik - termin niechcianej @ ok. 02-04 lipca 2014

POCZEKALNIA:
Sysiq - kwiecień 2014
Milczasia - czerwiec
Lisica - czerwiec/lipiec
ania-lipiec/sierpień
doris - czerwiec/lipiec/sierpień 2014
Agaawa - wrzesień/październik
Naala - lipiec

Dziewczyny z początku listy wypisywać się!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry