• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
:sad: jestem.. ale tak jakby mnie nie było....

Już sobie nie radzę...

Przepraszam, że wywołałam u Was złe wspomnienia.. nie chciałam...

pietrucha tu trzeba czasu...wiesz przecież o tym....zobaczysz,że z czasem odzyskasz siły i wiarę,przytulam Cię mocno.
wiem,że jeszcze nie jestes gotowa na żadne badania ani o nich myślenie ale czy Ty miałaś robione na listeriozę i parwowirozę?
Widzisz,mi wyszły obydwa pozytywnie...wcześniej nikt mi o nich nie mówił,żaden lekarz nie skierował mnie na badanie a te bakterie są niebezpieczne.
Przytulam raz jeszcze,bądź silna.

Ostatnia edycja:
Witajcie
Pietrucha...dasz rade, jestes dzielna Kobieta, naprawde dasz rade. My Kobiety zawsze dajemy rade. Minelo dopiero 5 dni, musisz sie wyplakac, przezyc zalobe. U mnie 5 dzien byl najgorszy, wtedy nie chcialo mi.sie zyc. Wlasnie piatego dnia byl mega kryzys ale potem z dnia na.dzien bylo lepiej bo obiecalam.sobie zebede znow.probowac, do skutku.

Ja dalej czekam na @ dzis 28 dzien po zabiegu. Poza tym jestem wbpracy do 16 dzis, upal.straszny.
Buziaki dla Wszystkich!!!!

pietrucha...przytulam.. i za nic nie przepraszaj!!!! komu masz się wygadać jak nie nam??? a wspomnienia wracają w różnych okolicznościach... trzymaj się kochana!

Pietruszko kochana! Nie wywołujesz złych wspomnień, Boże broń. To nie tak i proszę nie myśl tak! Po prostu, twoja tragedia, mnie tak poruszyła, że znowu zaczęłam się martwić o Nas Wszystkie. Nie powinnaś stracić dziecka i ja nie mogę się z tym pogodzić, odczuwam to po prostu bardzo osobiście. Kochana, gdybym mogła cię przytulić...

U mnie z nowości tyle, że usg genetyczne drugiego semestru wypadło pozytywnie. Nie stwierdzono nieprawidłowości czy wad serca (o to najbardziej się bałam, mam w rodzinie sercowców i mąż też ma wadę serducha). No i mam... córeczkę :)

Ameritum, córcia! Gratulacje.

Pietrusia, komu jak nie nam masz się pożalić? Nigdzie indziej zrozumienia nie znajdziesz, wiesz... trzymaj się dziewczyno. Bądź dla siebie dobra, wypoczywaj i zbieraj siły. Będzie dobrze, zobaczysz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mika, jak tam? :-)

Ostatnia edycja:
Pietrucha! Nam możesz sie wyzalic zawsze! Tutaj znajdziesz choć troszkę otuchy. Jak widzisz nie Ty jedna marudzisz, ja tez:)) sciskam Ci mocno....

ania, mam nadzieje, ze jak juz wszystko u Ciebie zdiagnozują, to szybko da sie wyleczyć i Hop siup.... I juz!

Ameritum gratuluje Corci!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry