• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzięki Madziorku kochany :D ale w 42 dc to ja już niczego nie oczekuję i nie wyczekuję... poza @... chociaż z Zuzanką właśnie dokładnie 4 lata temu zaszłam... w dokładnie tak samo dłuuuugaśnym cyklu... a było to tak.............
wtedy chyba ok 5 maja miałam @.....(teraz 19)....
test zrobiłam dopiero 23 lipca!!!!!!!!! 26 lipca byłam u gina i był z USG 6t3d ciąży - wtedy starałam się 1,5 roku... wiecie pierwsze miechy euforia, testowanie, po pół roku olałam... więc już nawet nie testowałam przy długich cyklach..... a ty taki psikus :D ehhhhhh wspomnienia

reklama
Madziorku wszystko bym dała by Twój kciukas pomógł ale to nie ten czas widocznie. Jednak dziękuje :-)

Rurka a byłaś u ginekologa by sprawdzić czy to czasem nie torbiel? Ja przy 50cio dniowym wlasnie jego sie nabawiłam. Ale historia!!! Musiałaś sie cieszyć ;-) dobre i wspomnienia!!!

Ja sie staram od października i to moja obsesja do ciazy płata mi figle. Ja potrafiłam mieć w listopadzie 2 testy pozytywne które wskazywały - torbiela a nie ciąże :-) Takze juz w swoje oznaki nie liczę i dopuszczam te batalię juz bo mi sie poprzestawia w głowie jak to mój M mówi :-)

Miłego dnia!!

Agawa gratulacje!!! :*

Malgoniu herbata z liści malin ma służyć wzmocnieniu mięśnia macicy by skurcze były mocniejsze i bardziej efektywne. Tak bynajmniej słyszałam tylko wiem, ze nie można za wcześnie jej pić, bo moze wywołać poród więc mam rozkminke kiedy.

Rurka, Sisiq życzę by @ Was nawiedziły jak najszybciej, ale już ostatni raz na jakieś 9 M-cy.

Carollina co słychać? Coś zamilkłaś ostatnio. Czekam na wieści co u Was?

Aniu w takim razie czekam razem z Tobą na zielone światło. Oby nadeszło szybko:)

michalina_ch cudownie wyglądacie! do schrupania :)

Agawa Superaśnie! Tak trzymaj! Czekamy z Tobą zaciskając kciuki ):

z@t witaj i gratuluję pozytywa :)

Doris Ściskam Cię mocno! Daj sobie chwilkę - organizm się wyreguluje a nakręcanie sie nie pomoaga...

ania 2611 a kiedy przylatujesz? mam nadzieję że wytępisz te paskudztwa jak najszybciej...

mika.k jaki Slodziak!!! Całusy od zakochanej ciotki :*

Agaawa w pewnym momencie beta nie nie przyrasta w takim tempie jak na poczatku wiec i weryfikowanie jej nie jest miarodajne. Staraj sie zachowac spokoj i nie denerwuj sie bo Twojej dzidzi to nie porrzebne - choc wiem jak latwo sie mowi kiedy mysli sie tyle kolacze po glowie <tulam>

Ania mam nadzieje ze w polsce wszystko ci wytlumacza i bedziesz mogla zaczac starania.

Mika przecudny ten Twoj syn! <3

Przepraszam ze nie odniose sie do wszystkich chcialam tylko napisac ze najpozniej w czwartek pojawi sie Oliwka :-)
Jutro juz ide do szpitala i bede miala cc bo ze wzgledu na moja wade macicy Oliwka wciaz lezy miednicowo.

Kciuki oczywiscie mile widziane! Sciskam was wszystkie!!

Agawa, przyrost jest prawidłowy, powinno być min o 66% w ciągu 48 godzin. Jest super super super! Potem od 6000 wolniej przyrasta. No chyba że myślałaś o bliźniakach ;) to rzeczywiście trochę za mały przyrost :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry