Agawa, oczywiście kciuki za wizytę. Beta pięknie przyrasta, jest dobrze. Doskonale Cię rozumiem, wiem jakie to nerwy. Ale jest wszystko w porządeczku.
Madziorku, jak sobie kupiłam w końcu ten detektor. Uspokaja mnie , codziennie podsłu****ę serducho i słyszę ruchy, takie plum i serducho ucieka. Może Ci ktoś pożyczy albo kupisz używany? Wiem, że zdania są podzielone, ale dla mnie to uspokajacz. Stwierdziłam, że nawet jak będę już czuła ruchy i dzidzia będzie za długo spać, będę w niepokoju ją co chwilę budzić. Więc nawet wtedy detektor mi się przyda.
Ja poradziłam się naszej Madzi, ona miała detektor BABY SOUND A, była zadowolona. Pisała że jakby miała wybór wolałaby z wyświetlaczem. Ja kupiłam BABY SOUND B z wyświetlaczem i nie warto przepłacać. Tętno płodu jest wyraźnie szybsze, nie miałam problemu z odróżnieniem od mojego a wyświetlacz oszukuje, np pokazuje 120 a ja policzyłam z zegarkiem 144.
Z@t witaj! i gratuluję pięknych dwóch kreseczek! Idź od razu na zwolnienie, wtedy nie mogą Ciebie zwolnić. Zrób betkę, żeby mieć potwierdzenie i idź do gina albo rodzinnego, powiedz prawdę albo że się źle czujesz i masz ciężką pracę. Myślę, że dadzą Ci zwolnienie.
Karaiwina, Michalinka a na co jest ta obrzydliwa herbatka z malin????
A ja mam od ponad 2 tygodni problem z moim ukochanym kotkiem, niby lepiej, ale wciąz jest coś nie tak, to nie ten sam kot, spokojny, osowały. Na weterynarzy poszło już ponad 800zł a i tak nikt nie wie co jest. jejku jak się spłakałam, jak myślałam, że już po niej. Przez Kicię zapomniałam o nerwach związanych z ciążą, zupełnie gdzie indziej mam myśli.