• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Heh macie rację z tym zamartwianiem się i czekaniem... Ja jestem na etapie pierwszych ruchów (czy to to?) i usg połówkowego... Strach rośnie proporcjonalnie do brzucha... Eh :-)

reklama
karaiwina za miesiąc mam wizytę i będę już miała komplet wyników badań więc dowiem się co i jak......na razie cierpliwie czekam....a jeśli chodzi o te bakterie,które we krwi wykryli to tutaj mówią że się tego nie leczy w internecie wyczytałam że się leczy:baffled::baffled: sama już nie wiem.....w PL z lekarką porozmawiam i zobaczymy

agawa za wizytę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Agawa, oczywiście kciuki za wizytę. Beta pięknie przyrasta, jest dobrze. Doskonale Cię rozumiem, wiem jakie to nerwy. Ale jest wszystko w porządeczku.

Madziorku, jak sobie kupiłam w końcu ten detektor. Uspokaja mnie , codziennie podsłu****ę serducho i słyszę ruchy, takie plum i serducho ucieka. Może Ci ktoś pożyczy albo kupisz używany? Wiem, że zdania są podzielone, ale dla mnie to uspokajacz. Stwierdziłam, że nawet jak będę już czuła ruchy i dzidzia będzie za długo spać, będę w niepokoju ją co chwilę budzić. Więc nawet wtedy detektor mi się przyda.
Ja poradziłam się naszej Madzi, ona miała detektor BABY SOUND A, była zadowolona. Pisała że jakby miała wybór wolałaby z wyświetlaczem. Ja kupiłam BABY SOUND B z wyświetlaczem i nie warto przepłacać. Tętno płodu jest wyraźnie szybsze, nie miałam problemu z odróżnieniem od mojego a wyświetlacz oszukuje, np pokazuje 120 a ja policzyłam z zegarkiem 144.

Z@t witaj! i gratuluję pięknych dwóch kreseczek! Idź od razu na zwolnienie, wtedy nie mogą Ciebie zwolnić. Zrób betkę, żeby mieć potwierdzenie i idź do gina albo rodzinnego, powiedz prawdę albo że się źle czujesz i masz ciężką pracę. Myślę, że dadzą Ci zwolnienie.

Karaiwina, Michalinka a na co jest ta obrzydliwa herbatka z malin????

A ja mam od ponad 2 tygodni problem z moim ukochanym kotkiem, niby lepiej, ale wciąz jest coś nie tak, to nie ten sam kot, spokojny, osowały. Na weterynarzy poszło już ponad 800zł a i tak nikt nie wie co jest. jejku jak się spłakałam, jak myślałam, że już po niej. Przez Kicię zapomniałam o nerwach związanych z ciążą, zupełnie gdzie indziej mam myśli.

Malgonia &&&&&& za kicię. Ja tez mam taką ukochaną kotkę w domu i aż mi serce staje, jakby jej sie mogło coś stać.

Hehe.... Luzuję, luzuję, ino to nie tak łatwo, ale bardzo sie staram:))

aniu, oby do wizyty w Polsce. Ja myśle, ze te Twoje przypadłości sie leczy i wyleczysz sie raz dwa. Tylko trzeba do dobrego lekarza. &&&&&& za Ciebie.

Mika... boski ten Twój synek prześliczny chłopczyk... tylko ucałować :-) a Agawa ma dzisiaj wizytę ;-)........o właśnie Agawaa!!! o której kciuki trzymać mocniej zaciśnięte????

mika- jakie cuuuuudo;))) ehh zakochałam się;)))

Agawa&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ewik- niedługo testowanie;)) nanananana oby było II

Pietrucha, Ela- mam nadzieje, że 3macie sie dzielnie dziewczyny i zbieracie siłę do kolejnej walki, ehh tym razem wygranej;*

Celta-- jak tam Twoja liczna rodzinka??:)

Michalina- rodzeństwo dla Wikusi no no no;) dobra to pozniej przejme brzuszek dla rodzenstwa dla Frania, bo to ze w pazdierniku urodzi sie zdrowy jest pewne prawda??:)

Eska- jaki ten Twoj syneczek to pampuszek do schrupanoia;) ehh i ohh

ania- jeszcze tylko miesiac i w kncubedziesz wiedziala co i jak. Bedzie dobrze;))

rurka- 3 mam kciuka za ten cykl;)))

mamuski a reszta jak tam z rodzenstwem dla swoich pociech, ktos jeszcze oprocz Michaliny i Marty? Buziaki

Tak, mam wizyte o 15.45. Ale nie nastawiam sie nie wiadomo na co, bo to wcześnie jeszcze:))

łooooooo..... A Wy juz o rodzeństwie... Hmmmm ja to chyba jestem za stara na drugie podchody. Ale.... Co Bóg da:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry