Madziorrek
Fanka BB :)
Jako, że w końcu chyba wstałam prawą nogą (porządny kop od Franceska) z samego rana przesyłam :
Staraczkom:-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cięzarówkom:

Mamuśkom i ich pociechom: ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* :* ;* ;*;* ;* ;;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;** ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;*
Miłego dnia laski
Staraczkom:-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cięzarówkom:

Mamuśkom i ich pociechom: ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* :* ;* ;*;* ;* ;;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;** ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;*
Miłego dnia laski
. Wpadłam w nerwicę natręctw..szorowałam ręce wiele razy dziennie, sparzałam wrzątkiem noże i deski do krojenia..jednym słowem WARIAT! Mam nadzieję że schizy z drugim dzieckiem będą mniejsze bo będę po prostu bardziej zajęta..