• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Staraczki:
Joaro - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
maqa - termin niechcianej @ 17 maj 2014ewikewik - termin niechcianej @ ok. 29-31 lipca 2014
Neta - termin niechcianej @ 09 sierpnia 2014

POCZEKALNIA:
Sysiq - kwiecień 2014
Milczasia - czerwiec
Lisica - czerwiec/lipiec
doris - czerwiec/lipiec/sierpień 2014
Naala - lipiec
ania-lipiec/sierpień
Moniska82 -lipiec/sierpień

" Przyjemność wypisania się z listy Rurcia zostawiam Tobie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& "

Dziekuję ewik
:-)

Neta... przykro mi, że Ci się nie udało...

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie
Ale tutaj produkcja, normalnie nie mogę nadrobić. Dwa dni mnie nie było, byłąm u małolatów nad morzem gdzie pracują i obejrzeć rękę syna bo 3 dni temu miał wypadek w pracy :-( a potem pojechałam nad jezioro a tam zasięg tak kiepski, że pogadać nie można prawie wcale przez telefon a net ładuje się pół godziny.
Piękne miałyście suknie ślubne, to taki piękny dzień w życiu :-)

Anncka...u Ciebie już połówka ciąży, ale masz dobrze. Brzusio pewnie piękny już i widoczny.

Ewikewik...proszę dopisać mnie na listę, termin niechcianej @ 16.07, co prawda ten cykl taki ryzykowny niby bo jest ta torbiel ale zobaczymy co to będzie

Rurka...jeszcze raz gratuluję, ja tak czułam że będziesz w ciąży. Super, oszczędzaj się i odpoczywaj. A powiedz jak wiesz, w którym mniej więcej dniu cyklu zaciążyłaś???

madziorrek, uważaj na siebie, dobrze że nic poważnego się nie stało!!!!

eska13..taka inna ta Twoja sukienka, piękna. Przeważnie są długie, sama wymyśliłaś krótką??

Karo01...to już niedługo, piękny dzień przed Tobą

carollina...a jak Twój brzusio, duży już??? Mnie też pachwiny bolały co jakiś czas ale czasami tak, że wstać nie mogłam.

ania2611,,,Hej

Kasiuchna86...ale masz CUDO w domku, jest śliczna!!!!!

Izka87..300 zł to lekka przesada moim zdaniem!

Malgonia1...Wszystkiego Najlepszego a przede Wszystkim pięknych chwil w ciąży i z Maluszkiem!!!!

Agaawa.....jak wizyta???? Odezwij się, czekamy!!!!!

Sysiq...a Ty na becie nie byłaś jeszcze? 45 dnień cyklu to bardzo długo

Neta81...moi znajomi tez jadą na Metallicę, ale to zupełnie nie moje klimaty

Elka82...jak się czujesz? Co dalej u Ciebie z planami?

Pietrucha....ja dostałam w 34 dniu cyklu, też bardzo czekałam. Ostatnio przeczytałąm że kontrolnie można zrobić test ciążowy i jeśli jest jeszcze dodatni to trzeba czekać dalej na @, bo nie przyjdzie póki HCG nie spadnie

Gochson...jak samopoczucie? Tak rzadko ostanio zaglądasz?

mika.k... świetne zdjęcie ślubne! A jak Maluszek? Daje pospać Mamusi???

Angelstw...a Ty gdzie jesteś????

Buziaki dla reszty niewymienionych Dziewczynek!!!!!

Ostatnia edycja:
Rurka to stara lista :-) na nowej jestem wpisana termin @ 26 czerwiec.

No nie byłam na becie. Robiłam dziś sikanca. Od dwóch dni sikam jak najeta co 5 minut dosłownie. Wiec nie wiem czy sie liczy tak czy siak negatywny. Dziś 46 dzień cyklu, jajnik mnie tak niemiłosiernie kłuje ze ja juz nie wiem co myślec. We worek wizyta u ginekologa. Ciazy brak. Przed domniemaną owulacja odbyłam podróż tzn plynelam promem, zmieniłam kraj na kilka dni a potem samolot wiec moze to opóźnia moja @. Mam nadzieje ze to nie torbiel... Nie chciałabym mieć znow z nim spotkania.

Doris czuje sie dobrze, bylam wczoraj odebrac hist-pat i na kontrole do profesora mojego. Z wyniku wyszlo ze byla jaki stan zapalny, kazal zrobic cytologie cytomegalie parwowirus b19, chlamydie. Na dniach dzwonie pytac o wyniki kariotypow zobaczymy co wyniknie z wynikow i moze dopiero jakis plan sie wyklaruje.Cos czuje ze chyba @ sie zbliza bo jajniki bola...

Staraczki:
Joaro - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
maqa - termin niechcianej @ 17 maj 2014
Sysiq - termin niechcianej @ 26 czerwiec
Doris - termin niechcianej @ 16 lipca 2014
ewikewik - termin niechcianej @ ok. 29-31 lipca 2014
Neta - termin niechcianej @ 09 sierpnia 2014

POCZEKALNIA:
Milczasia - czerwiec
Lisica - czerwiec/lipiec

Naala - lipiec
ania-lipiec/sierpień