• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Agawa - w pierwszych 2 ciążach delikatne mdłości miałam tak od 5 tc.... teraz w szoku jestem!!!!! już od tygodnia mnie mdli!!! a to dopiero 4 tc!!! a dzisiaj to apogeum normalnie było... pod szpitalem już myślałam ze zwrócę śniadanie ... ale na szczęście dałam radę! aż się boję co będzie później...wogóle te objawy wszystkie jakies mam wyraźne bardzo i bardzo szybko!....hmmm a może sie pomyliłam i to już ok 5 tc...??? dowiem się dopiero po USG... jeszcze nie wiem na kiedy się umówić... moze w przyszłym tygodniu.. chyba ze będzie mnie brzuch bardzo bolał to wcześniej się wybiorę.

reklama
Piękne suknie dziewczyny. Ja juz mam swoją wpatrzona! :)

Eska to niezła duperka wiec nawet w worku by ślicznie wyglądała!

Rurka to teraz oficjalnie życzę nudnych 8 miesięcy :-))

Madziorku co to zrobiłaś? Dobrze ze wszystko okej!

A ja 45 dzień cyklu. We wtorek wizyta u gin. Chyba sikne jutro ale nie czuje się ciążowo wiec nic z tego pewno.

Buzki

Rurcia, a masz: wylatujesz szcześciaro! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Staraczki:
Joaro - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
maqa - termin niechcianej @ 17 maj 2014
Sysiq - termin niechcianej @ 27 czerwiec
Neta - termin niechcianej @ 12 lipca 2014
ewikewik - termin niechcianej @ ok. 29-31 lipca 2014

POCZEKALNIA:
Milczasia - czerwiec
Lisica - czerwiec/lipiec
doris - czerwiec/lipiec/sierpień 2014
Naala - lipiec
ania-lipiec/sierpień
Moniska82 -lipiec/sierpień

Kasiuchna masz przepiękną córcię!
Agaawa dzięki za dobre słowa i zaproszenie. Tylko... jakby to ująć? Bliska obecność kobiety w ciąży powoduje u mnie totalną załamkę... :eek: :-D
Madziorrek, RANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystko ok? A programy, o których pisałaś są dla kobiet do 40 roku życia?
Małgonia 100 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, no ja jestem starsza od Ciebie. Też byłam w ciąży mając 40 lat...A co do cykli to miałam monitoring przez parę miechów: pęcherzyki wzorcowe, pękają, cud, miód, malina tylko ciąży brak. I kasy (świadczeń) na czas ciąży, ech...
Aniaaaaaaaaaaaaa? Woodstock to fajne miejsce na luzik ;D :rofl2:

Pozdrawiam i dziękuję za wsparcie :happy:

Kasiuchna - sliczna krolewna :-D slodziuchna :-D

Agawa - no wlasnie juz sie oszczedzam... teraz tylko musze zaczac wiecej sie ruszac - mam na mysli spacery...

Madziorku - a co Ty znowu nawywijalas? Pochwal sie :tak: Dobrze, ze chociaz wszystko w porzadku z Wami...
Ja kiedys w 9 miesiacu wyrąbalabym na srodku jezdni, bo sie spieszylam, ale jakos sie wybronilam. Jak sobie pomyslalam co by bylo to szok:szok: bo na brzuchol juz lecialam... normalnie juz asfalt na zebach czulam...

Mika - jak milo Cie przeczytac :) Ty sie dziwisz, ze nasze suwaczki leca, a Twoje szczescie juz miesiac skonczylo:-D Dajesz rade ??? Pozdrawiam :-D

Oj leci, leci suwaczek, nawet nie wiem kiedy? Zwlaszcza przy drugim dziecku..., ale juz widze, ze zwalnia, bo im blizej konca, tym wiecej atrakcji i chce sie juz tylko dotrwac do konca.... od wczoraj wieczora tak mnie pod prawym zebrem kluje - az zle oddychac... moj maly lokator pewnie tam wlepil swoja dupke i nie chce sie ruszyc... (tak podejrzewam, bo glowa lezy po lewej stronie na dole). Juz nie mowie, o bolacych pachwinach - masakra...

Ostatnia edycja:
Madziorrek, co sie stało? Jakaś gapa Ci sie w ciazy włączyła:)) ale najwazniejsze, ze wszystko sie dobrźe skończyło.

Carollina - o złych stronach ciazy nie opowiadaj, bo my tutaj sie łudźmy, ze to same tylko przyjemności:laugh2:

Mika, jak dobrze Cie widzieć, a szczuplaczek jestes, ze aż pozazdrościć. Ja nigdy kłopotu wielkiego nie miałam z figurą, ale przy tobie jestem wielką babą. Ślicznie wygladaliscie na tym rowerze. :tak:

A ja mam strasznego wk...wa dzis. Znowu. To chyba moj główny objaw ciazowy. Ale jak sie wkurzam, to sie cała aż trzęsę i przestać ne moge. Nie poznaję sie. To chyba strach przed jutrzejszą wizytą.

Mika - ja nie widze zadnego Twojego zdjecia... :-( nawet sladu, ze cos tam jest :-(

Agawa - ok, juz nie bede ;-) ale ja i tak sobie tylko tak narzekam, no bo przeciez wszystkie wiemy, ze te dolegliwosci, nawet najgorsze sa do przezycia, a jak sie zobaczy mala istotke, to te wszystkie dolegliwosci to pikuś...
Jesli chodzi o wkurzenie, to jest to normalne... i to tez objaw ciazy moze byc jak najbardziej... sama tak mialam...
Uspokajalam sie mysla, ze to nie sluzy fasolince... zajmowalam sie czyms, rozmawialam z moim K o moich obawach i pytalam co on czuje...

Sysiq - daj znac z rana jak juz zrobisz tego sikanca, bo ja wciaz, nieprzerwanie kciuki zaciskam &&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry