• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Eska - no teraz widac w calej okazalosci :tak: bardzo ladna :)
Ja mialam slub pod koniec pazdziernika i nie mialam odwagi ubrac krotkiej, aczkolwiek pogoda sie udala ;-)

Rurka - Ty to chyba nie wiesz ile NAS to nerwow kosztowalo:laugh2::laugh2::laugh2: nie ladnie tak trzymac w niepewnosci:no::-p
Gratuluje i ciesze sie razem z Toba :-D niech betka dalej ladnie przyrasta, a Ty rosnij w spokoju przez te kolejne 8 miesiecy :-)

reklama
rurka :-D:-D:-D rośnij Kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ewik ściskam mocno!! w życiu jednak zdarzają się czasem takie cuda....nie można o tym zapominać

eska piękna sukienka

carollina zasuwa ten Twój suwaczek,super

celta mika?? odezwijcie się czasem,pozdrawiam!!!!

Rurka extra wiadomość!!!!! gratulacje :* teraz luuuuuuuz kochana!! :-)

ale się weselnie zrobiło, to ja w sumie mam do was pytanie ( do tych które jakoś niedawno były na panieńskim), po ile mniej więcej jest zrzutka od wszystkich dziewczyn? za 1,5 tyg mam panieński mojej przyszłej bratowej, jej siostra to organizuje i wyskoczyły z dość sporą kwotą, bo parę stów, a ma być ok 15 kobitek.

Rurrka!!!
Aaaaa! Nie puszczam kciukow! Bedzie dobrze!!

Dziewczyny piekne suknie!.
Ja zamias sukni pokaze wam swoja Oliwke - z pozdrowieniami dla wszystkich cioc ktore trzymaly za nas kciuki !

Załączniki

• 1404918163094.jpg
    1404918163094.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 63
Kasiuchna ale Oliwcia słodka dziewczynka! i te włoski :)

no właśnie też obstawiałam ok 100 zł, a one po prawie 3 stówy i póki co nie wiem co w tym jest, czy jest choć alkohol w klubie :-p i w tym nie ma chyba żadnych atrakcji, bo o jakimś przystojniaku czy czymś to nie ma mowy :-p nie dość, że do niej muszę dojechać prawie 30 km to jeszcze do tego klubu od niej jakieś 45 km, no se wymyśliły ehhhh

Rurka! No! Juz Cie chciałam bić, ze tak nas tu stresujesz, ale kobiet w ciazy sie nie bije!!! GRATULACJE Mamuśka! Strasznie szybko masz te mdlosci. To ja chyba szczęściara jestem, bo czasem tylko leciutko mi słabo i mdło.

Eska piekna suknia, ja lubię wszystke suknie które nie sa takie całkiem " typowe", różnią sie kolorem, długością, fasonem.... A Twoja to jakby taka lekko w góralskim stylu, czy dobrze widze? Śliczna.

Carollina no w końcu sie odezwalas. U Ciebie to suwak leci! Łooooo...! I pamiętałaś, ze chciałam do maca jechac po weselu! Dobra pamięć! Ciesze sie, ze u Ciebie wszystko ok. Juz byś sie porządnie zaczęła oszczędzać, co?

A z panienskim im to jest rożnie, bo wszystko zalezy gdzie idziecie. Niektóre przyjemności są drogie, a trudno wymagać, żeby panna młoda sponsorowała. Ale na prezent to 50-100 zł max.

Kasiuchna Oliwcia jest BOSKA! I foteczka śliczna. Jak obrazek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry