• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Monika - piekna suknia.

Sysiq baaaardzo tanio sprzedam swoją suknie. Wklejam poniżej, jakbyś chciała, daj znać:)) prawie za darmo:)) nie mam jej gdzie trzymać, a szkoda mi, ze sie zmarnuje. Moze ktos chociaż by miał tyle radości co ja.... Buuuu....

Marcelka - ale pięknioch! No za każdym razem sie zako****e na nowo.

Pietruszka, to trzymam kciuki, żeby sie wszystko na nowo u Ciebie ułożyło. . &&&&& wiesz, ze baaardzo Ci kibicuje.

Ania - co tam u Ciebie? W Polsce jestes? Nic sie nie odzywasz?

Ewik, a u Ciebie jak praca?

Odzywac sie Dziewczynki, Bo bedzie UWAGA :-)Karny kutas:-)

Acha! Najwazniejsze. Zmieniłam dziś fryzurę. Bo miałam juz odrosty blond, coś mnie ostatnio fryzjerka skiepścila, kilka odcieni na głowie. I trzeba było kolor wyrównać. Wiec zmieniłam kolor całkowicie. Mam ciemny brąz/ odcień czerwono- fioletowy/ oberżyna. No .. Zaczynam nowe życie. Z Kropkiem:)

reklama
Hej Agaawa, miło, że pytasz :)
W pracy wtopa. Zatrudniłam się na zastepstwo za dziewczynę na wielomiesięcznym lewym L4 a ona na wieść, że firma kogoś zatrudniła - ozdrowiała. :baffled: Szukam nowego zajęcia. Pewnie zostanę tam przez czas urlopów i tyle.
Prywatnie? Nie wierze już, że zajdę w ciążę. I tyle. Załamana jestem totalnie. I pocieszenia młodych kobiet do mnie nie trafiają. Organizm młodej kobiety daje szansę, ja swoja przegapiłam...

Oj Ewiku, mam nadzieje, ze w pracy sie poprawi. Moze gwiazda, która była na zwolnieniu jest niezbyt pracowita i sie na niej szefostwo pozna. Kto wie? A jak nie to szukaj nowej pracy, bo nic innego nie zostało. A jesli chodzi o to uczucie, ze przegapilas swój czas, to pamietam to uczucie bardzo dobrze, zbyt mało czasu minęło jak usilowalam sie pogodzić z sytuacją. Wiesz co - zostaje tylko nadzieja. Pozwolę sobie jej nie tracić w Twoim imieniu, tak jak Wy nie tracilyscie wiary ze mi sie uda. Przytulam Cie. Moze byś przyjechala na jakiś urlop do Wrocławia? Ja Cie serdecznie do siebie zapraszam.

ewiku... trzymam za Ciebie kciuki, żeby jednak wszystko ułożyło się po Twojej myśli...

u mnie...dzisiaj blady sikaniec... przyszłam do pracy wcześniej i udało się dogadać... po 10 lecę na hcg
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
w końcu się wyjaśni!!!!!!!

rurka- dawaj na ten tychmiast znać!!!

Ewiku gdyby Ci sie udało do tego Wrocławia zawitac to słyszałam w wiadomościach, że u nas stworzono jednyny program, że nawet leki refunduja i że wszystko jest za darmoszkę. I tutaj Twój wiek może być atutem akurat. Może z Agawką byśmy się dowiedziały co i jak;)??

No iiiii agawa- kciukasy za wizytę serduszkową.

po 14 ma być wynik.... strasznie się boję...... najbardziej tego, że nic mi się nie wyjaśni... jestem od tygodnia już w takim zawieszeniu... wierzę, że to ciąża... jestem pozytywnie do niej nastawiona.... ale wiecie... te bladziochy nie dają mi jednak spokoju... miałam jednak nadzieję, ze dzisiaj już będzie ciemniejszy... a tu niestety jeszcze bledszy od tego poniedziałkowego.... :( musiałam dzisiaj iść bo chyba bym zwariowała z tej niepewności..... a jak to biochemiczna albo pozamaciczna????? widzicie.. po dzisiejszym bladziochu zaczęłam sobie różne akcje wkręcać.....a do tego potwornie się czuję.. poza okropnymi mdłościami mam jakieś drżenia i słabo mi strasznie..... ehhhhh

Ewiku, zaraz dostaniesz kopa normalnie! Z tym powątpiewaniem.
Moja Drogia, ja w sobotę miałam urodziny, wkroczyłam w 40 (masakra, nie?), ale zupełnie nie czuję się na tyle wiosen. I czekam na dzidzię. Pewnie, że ciąża w tym wieku jest i bardziej zagrożona i ciężej w nią zajśc, ale to nie jest niemozliwe. Miałaś mieć monitoring cyklu, chyba dobrze pamiętam? Naturze trzeba pomóc i bardzo ważne jest znalezienie dobrego lekarza. Masz takiego w końcu? A poza tym chyba nie muszę wymieniać ile niespodzianek zdarzyło się chociażby na tym forum. Tak więc żadnych takich myśli. Bardzo bym chciała, żeby w końcu się Tobie udało, ale walcz, musisz sama chcieć i wierzyć.

Rurka - czekam na betkę. Będzie dodatnia, nie ma innej opcji. A że się nadenerwowałaś - bo kto robi tak wcześnie testy. co? ( :-)ja też tak robiłam :-)).

Agawa - za serduszko! To jutro? Agawa cudna suknia. Wkleisz zdjęcie jak wyglądałaś? buźkę zamaż jak nie chcesz pokazywać.

Ja normalnie umieram w te upały. Leżę przy dwóch wentylatorach i normalnie zdycham. W domu mam saunę, na zewnątrz skwar. Miało być lato, ale nie tropikalne. Jeszcze miałam maraton urodzinowo-imieninowy w weekend, przeżyłam jakoś. Nie chce mi się wierzyć, że mam 40stkę na karku, zupełnie, ale to zupełnie się nie czuję tak staro. Tylko moje dziecię będzie miało starych rodziców, ale co zrobić...
Już 17 tydzień leci! Właściwie 18, bo z USG dzidzia tydzień starsza. Nie mogę wciąż uwierzyć.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki ale piękne kiecki miałyście.....ja miałam koronkową mini;-) w dzień mojego ślubu było 38 stopni w cieniu więc trafiłam w dziesiątkę...niedługo rocznica:)

agawko za wizytę serduszkową &&&&&&&&&&&&&& dziękuje że pytasz co u mnie...więc-czytam Was regularnie ale nie ma u mnie żadnych niusów za dwa tygodnie jedziemy do PL i nie mogę się już doczekać najpierw wizyta (mam nadzieję,że dużo się wyjaśni w mojej sprawie) potem Woodstock:-D a potem pięć dni w Karpaczu :-D:-D także wakacje zaplanowane co do minuty:)

Dodam jeszcze,że nie mam już żadnego ciśnienia jeśli chodzi o starania,nie wiem dlaczego.....myślę że jak na wizycie usłyszę coś optymistycznego może albo cos się wyjaśni to wtedy wrócą do mnie myśli o staraniach...póki co mimo,że widnieje na liście w poczekalni to nie wiem czy będę w tym roku się starać...

Pozdrawiam Was!!!

rurka
czekam na wynik bety &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Rurka &&&&&&

malgonia - jestes młoda duchem i to wystarczy, sama sobie tez tak mowię:))

ta ta pogoda mnie strasznie meczy. Najchętniej tp bym leżała w wannie z zimną wodą. Ech....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry