Agaawa
Fanka BB :)
Monika - piekna suknia.
Sysiq baaaardzo tanio sprzedam swoją suknie. Wklejam poniżej, jakbyś chciała, daj znać
) prawie za darmo
) nie mam jej gdzie trzymać, a szkoda mi, ze sie zmarnuje. Moze ktos chociaż by miał tyle radości co ja.... Buuuu....
Marcelka - ale pięknioch! No za każdym razem sie zako****e na nowo.
Pietruszka, to trzymam kciuki, żeby sie wszystko na nowo u Ciebie ułożyło. . &&&&& wiesz, ze baaardzo Ci kibicuje.
Ania - co tam u Ciebie? W Polsce jestes? Nic sie nie odzywasz?
Ewik, a u Ciebie jak praca?
Odzywac sie Dziewczynki, Bo bedzie UWAGA :-)Karny kutas:-)
Acha! Najwazniejsze. Zmieniłam dziś fryzurę. Bo miałam juz odrosty blond, coś mnie ostatnio fryzjerka skiepścila, kilka odcieni na głowie. I trzeba było kolor wyrównać. Wiec zmieniłam kolor całkowicie. Mam ciemny brąz/ odcień czerwono- fioletowy/ oberżyna. No .. Zaczynam nowe życie. Z Kropkiem
Sysiq baaaardzo tanio sprzedam swoją suknie. Wklejam poniżej, jakbyś chciała, daj znać
Marcelka - ale pięknioch! No za każdym razem sie zako****e na nowo.
Pietruszka, to trzymam kciuki, żeby sie wszystko na nowo u Ciebie ułożyło. . &&&&& wiesz, ze baaardzo Ci kibicuje.
Ania - co tam u Ciebie? W Polsce jestes? Nic sie nie odzywasz?
Ewik, a u Ciebie jak praca?
Odzywac sie Dziewczynki, Bo bedzie UWAGA :-)Karny kutas:-)
Acha! Najwazniejsze. Zmieniłam dziś fryzurę. Bo miałam juz odrosty blond, coś mnie ostatnio fryzjerka skiepścila, kilka odcieni na głowie. I trzeba było kolor wyrównać. Wiec zmieniłam kolor całkowicie. Mam ciemny brąz/ odcień czerwono- fioletowy/ oberżyna. No .. Zaczynam nowe życie. Z Kropkiem
Szukam nowego zajęcia. Pewnie zostanę tam przez czas urlopów i tyle.
a potem pięć dni w Karpaczu