• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ulalalal moje kochane ciężaróweczki wpadajcie w góry śniegu dosypało w Tatrach hahahahha będzie wam lżej;)*** buziaki

Ja 31 mam a czuje się na 13 ;))) nie ważne ile w kalendarzu tylko w duszy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewik for you Bob Marley-Don't worry be happy - YouTube

Anusia ściskam

Rurka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pietrucha ;)*************************************

Ja się też pochwale swoją - sama ją wymyśliłam XDDD
189357_536037123088986_1069609532_n.jpg155206_536042159755149_996829055_n.jpg

Załączniki

• 189357_536037123088986_1069609532_n.jpg
    189357_536037123088986_1069609532_n.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 82
  • 155206_536042159755149_996829055_n.jpg
    155206_536042159755149_996829055_n.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
hej dziewczeta...

Czytalam codziennie, ale zadnej weny do napisania nie mialam... przepraszam...

Agawa - no piekny Kropek :) musze Ci powiedziec, ze odwazna decyzja z tym farbowaniem i to jeszcze w ciazy... wiem, ze sa rozne opinie, ale ja sie nie odwazylam na farbe w pierwszym trymestrze... ;-)
A odnosnie dolegliwosci, to mam nadzieje, ze bedziesz je jeszcze miala...:tak: bo dlaczego masz miec lepiej niz my???
Bolu kregoslupa, ani rwy kulszowej Ci nie zycze, bo to jest bardzo uciazliwe, ale nudnosci - jak najbardziej :-)
Masz czuc, ze w ciazy jestes...:-D ze to stan odmienny, lecz nie chorobowy :-D
Czekam na wiesci po wizycie serduszkowej, bo to juz taka mala fasolinka przeciez bedzie :-D

Ps. i Ty w takiej kiecce chcialas do Maca po weselu wpasc???:szok: szalona kobieta :-D

Rurka - ale trzymasz w niepewnosci wszystkich... nie tylko siebie... daj znac jak betka... trzymam kciuki &&&&&&&&

Karaiwina - milo, ze o mnie pytalas... leci... dosc szybko jak to ostatnio stwierdzilismy z moim K :tak:

Sysiq, Moniska - mam nadzieje, ze brak @, to wlasnie ten dobry objaw, oby okazalo sie, ze to TO :-)

Pietrucha - aby @ wreszcie przyszla i rozpoczela kolejny rozdzial... sciskam...

Ewik - Ewik - przeciez wiesz, ze choc Ty przestaniesz wierzyc - my i tak bedziemy ;-) tak jak przy Agawie... tylko przypadkiem staran nie przerywajcie....:-D
Tak to jest z olewusami w pracy... mam nadzieje, ze poznaja sie na tej lasce i dadza jej kopa w tylek... a Ty nie denerwuj sie na zapas, bo i po co??? przeciez co ma byc to i tak bedzie niezaleznie czy bedziesz sie martwic, czy tez nie...

Madziorek - jak tam Franczasko? juz daje ostro mamie popalic po żebrach?

Malgonia - no to tak do 100 latek :-D Wszystkigo Najlepszego :-D Obys mlodosci ducha nigdy nie stracila ;-)

Ania - widze, ze urlop w PL zaplanowany... i dobrze... my to nigdy w PL nie odpoczywany... zazdroszcze :tak: kciuki za dobre wiesci na wizycie &&&&&&&&&&

Eska - snieg? w Tatrach? Teraz? Ja sie juz nie zdziwie jak Ty narty z garazu wytachasz :-D po tej akcji z rolkami niecale 2 miesiace po cesarce...:laugh2:
Hej, dodaj inne fotki, bo nie widac calej sukni;-)

Ja wlasnie bylam na wizycie kontrolnej u GP. Zmierzyla cisnienie, zmierzyla cm brzuchol, posluchalysmy serduszka aparatem dopplera, ktorego jak zwykle nie mogla znalezc (dopiero jak jej powiedzialam, ze ostatnio bylo na samym srodku brzucha, to przylozyla i bilo jak dzwon) no i tyle... za 4 tygodnie wizyta kontrolna w szpitalu a za 6 znowu u GP.... rutynowe, takie same badania...
Nie narzekam na upaly, choc dzisiaj piekna, sloneczna pogoda...
Ostatnio zrezygnowalam z pracy, bo jak dostalam lekkiego powera i posprzatalam 2 lazienki, tak wieczorem i kolejnego dnia kregoslup to mi wysiadal, do tego jeszcze udo okropnie bolalo, bo mala gdzies na ktorys nerw w kregoslupie naciska... (jak Mikolaj zreszta tez) stwierdzilam, ze juz nie dam rady...
Wlasnie jestesmy na etapie przeniesienia Mikolaja do pobliskiego przedszkola, zeby bylo mi latwiej go dowozic (byl juz w piatek na probe 1,5 h i nawet spodobalo mu sie), ale po dzisiejszym poranku to nie wiem, czy mi sie to uda...

Jak wiec widzicie, nic wielkiego sie u mnie nie dzieje... narazie co staje na wadze to wiecej... nie ma sie co dziwic jak co jakis czas robi mi sie niedobrze i musze podjadac... narazie nektarynki sa na topie :)

Pozdrawiam Serdecznie :-)

Ostatnia edycja:
Caroline super że wszystko w porządku i patrz jak zasuwasz ;)))) ba narty naszykowane xdddddddd na rolki za ślizgo ;))))

zaraz Ci pokaże całąDSC02543.jpg

Załączniki

• DSC02543.jpg
    DSC02543.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 87
Eska, co Ty nam tu męża pokazujesz!? (przystojny, nie powiem) Chcemu Ciebie w całej okazałości przodem, tak niewiele widać ;-)

Która jeszcze się pochwali kiecką? Uwielbiam oglądać zdjęcia ślubne, Wy też?

no żesz Rurka zajefajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratulejszon ale ten wątek jest szczęśliwy ;))))

Malgonia no właśnie oglądam swoje i tak się rozczuliłam:)DSC_0570 modified.jpgteż lubie także dziewczyny powsadzajcie swoje będzie fajnie;)

Załączniki

• DSC_0570 modified.jpg
    DSC_0570 modified.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 95
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry