• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Anncka świetnie wyglądacie :) Mam nadzieje że panieński udany:) Oby w sobotę pogoda nie spłatała Wam żadnego figla...

Agawa jak pięknie!!! czekam na kolejne :) serduszkowa wizyta to za jakieś 2 tygodnie?

A u mnie nadal nic. Zrobiłam rano sikańca i był negatywny... I czekam dalej...

Anncka pięknie wyglądasz!!!:-)
Rurka ja caly czas trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&!!
Agawa niezmiernie się ciesze!! czekamy na serduszko!
Eseczko zmieniłam lekarza, nie chodzę do W :-) Obiecuje ze jak zafasolkuje udam się do Krakowa !
Moniska przepraszam ale przeoczyłam, który to dzień cyklu??

A u mnie nic... szukam pracy, chłop siedzi w domu czekamy na papiery ze Szpitala ze Szwecji.
Jednak cosik długo je wysyłają. Szlak go trafia jak nic nie może zrobić ;-) Powoli zbieram się do
jakiegoś salonu ślubnego... zrobiłam kosztorys wesela i już tuż tuż... to ino 4 miesiące łaaaaaa!!
A co do cyklu... leci dzisiaj 44 dzień i susza. Umawiam się dziś na wizytę, mam nadzieję że to znów nie torbiel !

Buziakiii kochane!

Annacka - kwitniesz! Piękny brzusio!
Agawa - super fasolek ;) Niech zdrowo rośnie!

Dołączę się do czekających na @..
Zabieg był 5.06 więc dzisiaj 34 dc... miałam jakieś mega ciemne brązowe plamienia i cisza... eh:/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sysiq to Ty sie do wesela własnego szykujesz? Chyba coś przeoczylam. Jesli tak, to super, zazdraszczam, ja bym mogła mieć wesele co roku. Wspominam z łezką w oku.

Na serduszkowa ide we czwartek, bo potem moj gin idzie na urlop. Mam nadzieje, ze pikanie wypatrzy:)) i pogoda mi zdecydowanie nie służy. Jestem słaba bardzo. No ale ciesze sie, ze do tego nie żygam jak kot. W ogóle to mam wrażenie, ze nic mi nie jest. :tak:

Sciskam Was wszystkie.

Moniska skoro jesteś regularna to opóźnienie mogło i owulacje przesunąć w każdym razie powtórz test gdyby @ nie było :-)
Pietrucha... (*) ogromnie mi przykro... nie ma słów by były tu trafne..
Agawa tak tak, do mojego ślubu :-) Czekam na siostrę która ma przyjechać do Polski i zaczynam buszowanie i przygotowywanie się ;-) Oj bylebyś miała jak najmniej objawów! Szybciej Ci minie tych pięknych 8 miesięcy :-)

Agawa to mega kciuki za serducho :)

a ja się Wam pochwalę suknią mojej siostry... mam nadzieje że będzi ewidac dobrze bo to pierwsze zdjęcie jakie wklejam...

suknia.jpg

Załączniki

• suknia.jpg
    suknia.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 110
Moniska siostra miala piekna suknie.tez bede miala rybke tylko odkryte ramiona.no i czekamy co twoj cykl pokaze.moze akuratSysiq ja tez niedawno mowilam 4 miesiace jeszcze.a tu teraz juz miesiac tylko.i jeszcze my tutaj a wesele w Polsce.mezus egzaminy w pracy, nornalnie caly czas stres.jeszcze w niedziele juz myslalam ze mala zarazila sie choroba dloni, buzi i stop czy jakos tak to sie nazywa po polsku.u nas jakas epidemia tej chorobyAgawa za serduszkowa wizyte.

reklama
Agaawa w takim razie &&&&&&&&&&&&&&& za czwartkową wizytę :) no i czekamy na świeżą fotkę :)
karo no własnie, Ty za miesiąc masz swoją wielką uroczystość :) jak przygotowania? ucałuj od nas Emily!
madzia, michalina co u Was?
celta, eska :*
A oto mój szkrab:
IMG_0458.jpg

Załączniki

• IMG_0458.jpg
    IMG_0458.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 76

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć