• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Rurkaa!!!
Aaa trzymam mocno kciuki!! I Oliwki kciuki tez zaciskam! Z ogromna przyyjemnoscia przekaze ci brzuch! Bylo wiele obaw, strachow ale ostatecznie jest dobrze! Oby i u Ciebie tak bylo!

Dziekuje za gratulacje:-) jutro juz zbieramy sie do domu. Po cc walcze o pokarm ale nie poddaje sie!
Przepraszam ze nie odniose sie do wszystkich, za malo czasu, napisze tylko ze za wszystkie potrzebujace kciukow to i ja je trzymam, a za te potrzebujace przytulenia to sciskam wirtualnie i sle dobre mysli!

reklama
indeks.jpg

HERE I AM;)

Ostro zapierniczam na rolkach muszę się pochwalić, że dziś nastąpił dzień powrotu do wagi sprzed ciąży i zobaczyłam magiczne 62;))))) 25 kg poszło......................;))))))))))))))))))) jeszcze mam 5 z tamtej i będzie rewelka;)))))

Kasiuchna Mega Mega Mega gratulacje tak się cieszę;)))))

Agawa tak się cieszę - ogromniaście;))))

Anncka śliczny Maciuś;)))))

Madziorek pokazałabyś bejbika xddddd

Malgonia jak tam leci ciężarówko ????

Rurka trzymam kciukasy

Sysiq ja Ci mówie jak mi nie pojedziesz do dobrego gina to się przejade tam do Ciebie i Cię zawioze w KRK, bo nasz doktor W jak jesr dobrym połoznikiem tak ginekolog z niego marny i każdy Ci to powie!!!!!!!

Pietrucha moc buziaków

Izka jak tam leci z kawalerem>>>>???

Maga odezwij się kobito;)))

Ewik pozdrawiam i ściskam serdeczniaście

Anuśka niedługo parwowirusa wytępisz i listerioze i wioooo tak się cieszę ;))*******

Mika pozdrawiam Cię z Leonem :)***

Buziole dla wszytskich

Elka buziaki i powiedz mi czy robiłaś posiewy na św 3????

A ja Was i tak czytam codziennie :P

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 46
negatyw... :-( nie rozumiem ...
ryczeć mi się chce ja już myślałam przez te niecałe dwa dni że się udało...:wściekła/y:
ale dlaczego ten bladzioch?? ojjj.... wykończył mnie ten 48 dniowy cykl... kiedy on się skończy?

dzisiaj dół totalny... przepraszam za zamieszanie, które niepotrzebnie wywołałam...
ehhh

wybaczcie że nie odniosę się do was ale jakoś mi weny brak...

na teście po wyschnięciu ukazała się słabiutka kreska... ale powinna już być ciemniejsza... a poza tym w czasie przewidzianym na odczytanie wyniku nie było jej widać praktycznie wogóle...

w poniedziałek o ile nie dostanę @ ide na betę... mam już dosyć tych testów... człowiek ześwirować może.... czuję się jak jakiś wariat....:errr:

aj tam szkoda słów... naprawdę się zawiodłam dzisiaj tak bardzo, że nie jestem w stanie tego opisać....

Rurka... wytłumacz mi jedno... po jakiego ... robisz sikańce?!! Stresuje Cię to bardziej i niczemu ani nikomu nie służy.
Idź na Betę. Ale to już!!!! BEZ GADANIA I WYMÓWEK!!! :*:* buźka!

Udanego weekendu dla Wszystkich!
:*

pietrusia... z lenistwa...o ! bo teścior kupię gdzieś na mieście i z bańki a na betę to już muszę się wybrać, zwolnić z pracy ... ale w poniedziałek pójdę...chociażby dla Ciebie :tak:heh no dla siebie przedewszystkim!:-)

hej laski;) Zaczelam 25 tydzień;))) jak ze ja sie cieszę;))) Moc fluidów---------------------------------------------------------------------------------------

ewiku chawira mega duza, tak jak jej posiadaczka, ale nie mam jak tego uwiecznić, aparatu brak;(

Buziaki i pozdrowionka;)

reklama
Anncka pisałam Ci juz że piękne zdjęcie Synka wkleiłaś? :*

Agawa jak mi się podoba Twój podpisik :) okazuje się że można się cieszyc z mdłości, co? I wyobraźnia podpowiada mi właśnie obrazek jak chichotasz nad kibelkiem :)

Kasiuchna gratulacje, wszystkiego naj!!!

Madziorek chcemy zdjęć!!! komórką rób :)

rurka co u Ciebie? Bardzo mocno Ci kibicuję i ciąglę mam nadzieję :) Poszłaś dzis na betę???

A jesli chodzi o mnie to ostatnio mnie mniej było bo w sobote było wesele mojej siostry - na początku teoretycznie nie potrzebowała mojej pomocy a na koniec miałysmy gorącą linię ale bylo cudownie. A suknia była przepiękna :)
Poza tym w piątek miała przyjść @ ale nie przyszła jeszcze i nie wiem co mam myślec bo ja raczej regularna jestem...W sobote zrobiłam teścik bo akurat miałam w domu ale wyszedł negatyw...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry