• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Sorrki, że post pod postem

Mnie dziś naprawdę boli brzuch na owu, tak jak zawsze mnie bolał. Z tego wynika, że cykl mi się wydłuży bo dziś 18 dc, robiłam wczoraj test owu i był pozytywny, dziś też jest ale kreska odrobinkę słabsza. Poza tym rozmawiałam ze znajomą ktora niedawno była u gina, też ma torbiel i jej lekarz powiedział, że te nie jest przeciwwskazanie do ciąży

Elka.82...a jak u Ciebie? jakie plany dalsze? (pytanie takie jak do Pietruchy)

Malgonia1...a jak Ty się czujesz? Rośniesz już do przodu?

Kasiuchna86, Karola...wielkie buziaki dla Małej i Małego!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech rosną zdrowo!!!!!!!!!!!!!

Karaiwna, Sysiq, MikaK, Madziorrek, Eska13, Ania2611, Aschle25, Gochson, Anncka, Ewikewik, Izka87, Monisika82 i reszta...BUZIAKI DLA WAS!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ogolnie czuje sie ok mozna powiedziec, staram sie przynajmniej ;-) gorsze momenty sa i pewnie beda trzeba sie z nimi zakolezankowac i do przodu. U mnie plan jest taki ze we sreode jade po odbior badan hist-pat a pozniej do profesora na wizyte moze cos ustalimy:tak:na dniach maja byc rowniez wyniki kariotypow juz troche na nie czekam...

Agawka urlopix mam od 11 sierpnia niby malz obecuje jakis wypad ale jak bedzie zycie pokaze:-D

Ostatnia edycja:
Rurka - aaaaa trzymam kciuki!!!! Ale wspaniała wiadomość:)
Agawka - teraz mamuśka luzuj i bez stresu :) wszystko musi być dobrze ;)
Pietrucha, Elka - tulę mocno Was kochane! I wiem, że jeszcze będą lepsze dni.

A co u nas:)))
Maciek (to już pewne - mamy Synka, po raz kolejny pokazał klejnoty :) ) waży obecnie 273g (kawał chłopa nie?) całe usg wstydniś tulił się w łożysko mamuni więc ciężko było zrobić ładną profilową fotkę :( chłopak rośnie jak na drożdzach, wszystkie pomiary ok, serce wali 152 razy/min :) no i od 2 dni daje wyraźne kopniaki
A oto on, niestety foto niewyraźne, chyba lepiej widać nawet na miniaturze
Zobacz załącznik 632391

Resztę ściskam, a potrzebującym ślę moje szczęśliwe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Staraczki:
Joaro - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
maqa - termin niechcianej @ 17 maj 2014
Rurka - termin niechcianej @ ok 17-30 ?? czerwiec
Neta - termin niechcianej @ 12 lipca 2014
ewikewik - termin niechcianej @ ok. 29-31 lipca 2014

POCZEKALNIA:
Sysiq - kwiecień 2014
Milczasia - czerwiec
Lisica - czerwiec/lipiec
doris - czerwiec/lipiec/sierpień 2014
Naala - lipiec
ania-lipiec/sierpień
Moniska82 -lipiec/sierpień

Przyjemność wypisania się z listy Rurcia zostawiam Tobie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dzięki ewiczku kochany :happy:... mam nadzieję, że jutro to nastąpi!!! :-D:-D:-D:-D

ehhh muszę jakoś ten dzień przetrwać.... najchętniej to poleciałbym już w tej chwili po test... okazało się że mam wolne w pracy więc w sumie i na betę czas by się znalazł... ale plany na ten dzień już poczynione więc nie będę ich naginać.... z reguły jak się na coś napalę to to się spala i nie wypala... więc tym razem podchodzę do tematu pozornie na spokojnie...heh lecę na działeczkę... z Zuzanką będziemy się lenić, wszamać mięcho z grilla i wypoczywać...
buziaki

ps... ciągle w głowie mi to siedzi.. ;-)

Rurka.... &&&&&& juz sie doczekać nie moge! Dolaczaj do marcowej! Hehe.... Nie sądziłam, ze kiedyś to powiem:))

a u mnie sie mdlosci zaczynaja. Bleeeeee... Chciałam to mam;-)

Witajcie!
Staraczki:
Joaro - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
maqa - termin niechcianej @ 17 maj 2014
Rurka - termin niechcianej @ ok 17-30 ?? czerwiec
Sysiq - termin niechcianej @ 27 czerwiec
Neta - termin niechcianej @ 12 lipca 2014
ewikewik - termin niechcianej @ ok. 29-31 lipca 2014

POCZEKALNIA:
Milczasia - czerwiec
Lisica - czerwiec/lipiec
doris - czerwiec/lipiec/sierpień 2014
Naala - lipiec
ania-lipiec/sierpień
Moniska82 -lipiec/sierpień

Spadam laski z poczekalni!
A co z jaro i maqa z początku listy?

Ancka gratuluje pięknego synka, jaki juz duzy :)
Rureczko trzymam &&&&&&&&&&&&&&& by to była fasolinka na 100%

Co z resztą dziewczyn? Celtuś, Mika, Madziorek, Małgonia, Eska!!! hop hop!!

Mi dziś leci 40 dc.
Czekam na @ :-)

Zapomniałam zapytać robiłam w poniedziałek test jak sie zabarwial były dwie kreski potem gdy testowa sie umocniła ciążowa zniknęła - pierwszy raz tak mam :-) a myślałam ze mnie juz nic nie zaskoczy!! Przyszłaby ta @!! W następnym tyg chyba wybiorę sie do ginekologa !

reklama
oj sysiq - jak ja Cię rozumiem... w tym cyklu zrobiłam łącznie już 5 testów... pierwszy pokazał cień cienia cienia kolejne dwa nic.... minęło troche czasu i nadeszła chyba owu....(przynajmniej teraz mi się tak wydaje).... w niedzielę... negatyw jeszcze... wczoraj bladzioch.... no a jutro zobaczymy... spodziewam się wszystkiego...(z nieukrywaną nadzieją na TAK!!!!!).... dzięki Bogu już dwudziesta!!!!!!! coraz bliżej poranka....

sysiq - powtórz test może jutro i zobaczysz czy jest coś na rzeczy....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry