• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny,
a ja nie wytrzymałam i sie chciałam tylko pochwalić, ze zrobiłam bhcg dokładnie po 48 h z 4907 wzrosło do 9053. Przy tych dużych wartościach to rosnie dobrze. Musiałam zrobić, by chciałam zwariować, a tak to jestem spokojna:)) chyba zaczynam sie cieszyć i hehe... Dzisiaj mam cały dzien w biurze lekkie mdłości:))

Agawka skoro Cie to uspokoilo to dobrze ze zrobilas ale obiecaj ze juz nie bedziesz latac na ta bete;-):-p

Rurka trzymam mocno kciuki oby to byl Groszek:tak:

Ancka &&&&&& za wizyte

Pozdrawiam i buziakuje!!

Rurka... mowilam juz...idz na bete a nie robisz caly czas sikance...&&&
Agawa- przyrost idealny. A ja...hmmmm.... Żyje. Ale co to za życie...

hej nie dam rady jutro na bete lecieć nie ma szans... ehhh mój małżonek oczywiście ostudził mój zapał (zawsze potrafi sprowadzić mnie na ziemię...ale nawet on przyznał, że teraz to TAK zdecydowanie jest druga kreska!))..... tak czy siak nie kupiłam dzisiaj drugiego testu... żeby jutro nie zrobić... zrobię dopiero w sobotę rano... ewentualna beta wchodzi w grę dopiero w poniedziałek...:dry:....

jestem z natury niecierpliwym narwańcem... nie wiem jak ja do soboty wytrzymam...:szok: co ja sobie wogóle myślałam..:confused: no nic jakoś dam radę

reklama
Witajcie
Jestem, czytam i tutaj takie wspaniełe wiadomości!!!!!!!!!!!
Gratuuluję rozpakowanym Mamusiom maluszków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rurka, ja tak czułam że Ty w ciąży, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angelstw....u Ciebie już 8 tc leci, suuuper!!!!!!!!!!!!

Agaawaa...ja też szalałam z betami, i latałam co chwilę, na usg też. To pomaga i cieszy tak bardzo!!!!!

Pietrucha...Kochana, dasz radę, jesteś naprawdę dzielna!!! A jakie plany na przyszłość, rozmawiałaś z lekarzem? Kiedy wizyta???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry