• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Moniska, to Twoja siostra za maź wychodziła? Wklej fotkę sukienki. Ja kocham suknie ślubne. :)) ciesze sie, ze sie wszystko udało. A @ nie masz moze ze stresu?

Madzioreek gratuluje 25 tygodnia!

Rurka - co z Tobą???

reklama
hej hej :-D:-D:-D dobra wiadomość: kolejny bladzioch... dość intensywny i zdecydowanie widoczny!!!!!!!!!!!!! wg moich obliczeń to ok 11/12 dzień po owulacji... więc wręcz maja prawo być blade!!!

zła wiadomość: dopiero w czwartek/ piątek będę mogła się z pracy wyrwać (mam zastępstwo... nie mogę zostawić niepełnosprawnych ludzików moich samych...) żeby na betę iść....strasznie się wkurzyłam rano... bo laboratorium tylko do 11 pobiera krew... a tak się nastawiłam na tą betę dzisiaj... miałabym już 100% pewności...

ale jakoś mi nie smutno... wszystkie objawy i testy przemawiają zdecydowanie za ciążą :-)

Rurka ja pamiętam moje testowanie i nerwy, identycznie jak u Ciebie. W donoszonej ciąży: robiłam pięć dni przed @ i cieć cienia cienia, 3 dni przed @ negatyw- zgłupiałam, w dzień @ jeden negatyw, drugi cień cienia cienia, i dopiero dwa dni po @ była widoczna bladziocha. Myslałam że oszaleję z tymi testami!:-)Potem w ciaży straconej miałam dokładnie taką samą sytuację, tylko że drugiego dnia krwawienia kreska wyszła mi już ciemna, a rozpacz sięgnęła zenitu, że dopiero po stracie doczekałam się ciemnej krechy:crazy: Głowa do góry, kreska na teście oznacza ciąże, nawet cień kreski więc inaczej być nie może:)

Rurka - i po co było się załamywać ;) na tym etapie masz prawo mieć bladziochy :) jeszcze sprawdź betę to będziesz miała 1000% pewności :)

Moniska - dziękuje ;*

Agawka - jak Ty sie czujesz?

Madzior - pokazuj brzuchol! I gratuluje 25tc :)

My natomiast mamy już 20 tc ;) a w sobotę bawiliśmy się na wieczorze panieńskim mojej siostry ;) Maciek dal mamie popalić tak się ładnie wiercił mój cyrkowiec ;) to niesamowite czuć ruchy <3

DSC04116.jpg a oto Młody z mamą i ciotkami :)

w sobotę bawimy się na weselichu :) ciekawe czy wytrzymam cala noc...

buziakuję i ślę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ktora teraz w kolejce do testowania? :)

Załączniki

• DSC04116.jpg
    DSC04116.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 93
Witajcie Kochane w ten duszny i upalny dzień!
rurka leć na betę – pietrucha ma rację. Wynik będzie pewny – u mnie np. sikańce nie wychodziły mimo ciąży…
Madziorrek u Ciebie już 25 tc!!!!! Wspaniale – ściskam Cię mocno i pogłaskaj brzuszek :)
pietrucha co tam u Ciebie?

AGAAWA długo mnie nie było ale nie masz pojęcia z jaką niecierpliwością czekałam na taki właśnie podpis u Ciebie!!! Tak strasznie się cieszę!!! Jaka beta cudna!!! Kurcze aż się poryczałam… Ściskam strasznie mocno kciuki za Was nawet palcami u stóp :) JAK SIĘ CIESZĘ STRASZNIE!!!!!! :******

Anncka gratulacje :) pięknego synusia nosisz w brzuszku. Uwielbiam takie zdjęcia z usg :) i niech kopie jak najmocniej :)
kasiuchna gratulacje!!! Mleko po cc przychodzi z reguły później ale za to ze zdwojoną siłą :) Niech Oliwka zdrowo rośnie :)
Mika co tam u Was?
eska piękna waga! No i jakie samozaparcie!!! Super!
Buziaki dla wszystkich i moc &&&&&&&&&&&&&&&&& za staraczki!!!

Witam!!

rurka można z Tobą zwariować:-D........no ale jak wszystko wskazuje na ciąże to po cichutku gratuluję:-) ale jak zrobisz betę to daj nam tu znać od razu:)

anncka
domek już pokaźny,wyglądasz super:) cioteczki też fajne,musiała być niezła imprezka;-)

aniu :-D wiem ... sama ze sobą ledwo wytrzymuję czasami :-D:-D

anncka - wow pięknie nam rokwitasz a brzucholek już spory :happy:

marcela no właśnie pisałam, że mam zastepstwo w pracy i mam pod sobą grupę niepełnosprawnych osób, których nie mogę zostawić samych... ale w czwartek lub piątek wraca ich instruktor i już będę miała więcej luzu także o ile nie wyjdą mi dwie porządne krechy to polecę na bete...(mój mąż przedwczoraj kupił mi opakowanie z dwoma testami :-) jeden zrobiłam dzisiaj a jeden mam na środę lub czwartek)

Rurka - zwariujemy tutaj! &&&&&& haha.... Czekam....

Anncka ale śliczna mamusia jestes! Łooooo! Cud miód i malina:)

Marcela dziekuje Kochana za dobre słowo! Aż mi sie oczy zaszkliły, ze tyle tutaj dobrych i kochanych ludzi. Sciskam Was gorąco!

Chwale sie - USG pokazało 5w5d, czyli dokładnie wtedy kiedy była owulka sie to stało:)) i... Zobaczyłam następny etap - pecherzyk ciazowy z echem zarodka. Na serduszko zbyt wcześnie:)

reklama
agaawa piękna fotka!!! :))))) na następnym usg serduszko będzie już biło jak dzwon!!! Z lekkim opóźnieniem ale mój brzuch miał być dla Ciebie, pamiętasz? :)
przeokrutnie się cieszę!!!!!! :))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry