• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ale macie wszystkie przepiekne suknie.
Eska my mamy wesele 12 sierpnia.teraz tylko formalnosc w kosciele bo my juz 2, 5 roku po slubiee
Kasiuchna Oliwka jest przesliczna
Madziorek odezwij sie co u was?
Sisiq czekamy na jutro&&&&

reklama
No.dziewczynki szłam, loda grzecznie lizalam i jak się wyczlapalalam z impetem, to ino zadudnilo. a że mocno walnelam brzuchem, to mnie odwiezli na IP. ale jest ok.
ewiku nie wiem jak to jest z tymi programami, trzeba by poczytać. Buziaki:*

rurka- gratki mamusia:*
agawa- &&&& za serducho
Buziaki dla wszystkich, ciężko się z komóry pisze:(

Hej dziewczyny!

Piękne Panny młode, czekamy na kolejne ;)

Ślub to taki piękny dzień… ojjj chciałoby się jeszcze raz- oczywiście z tym samym partnerem ;-)
I oto ja i mój małż:
IMG_5277-Edit-2-Edit.jpgIMG_5768-Edit-Edit-Edit.jpgIMG_6475-Edit-Edit.jpg

Rurka – a nie mówiłam, żeby iść wcześniej?! Superaśnie! Teraz rośnij zdrowo:*
Madziorku – ojj, pewnie się wystraszyłaś. Cieszę się, że wszystko dobrze u Was.
Sysiq – no właśnie, może siknij:> Trochę długi ten twój cykl. &&&
Kasiuchna – cuuuuddna! Nic tylko tulić i całować!
Małgoniu – Spełnienia marzeń, wszystkiego dobrego:*

Celta - hop hop! Dawaj zdjęcie szczęśliwej rodzinki! ;-)

U mnie dzisiaj mija 5 tyg od zabiegu... i @ nie ma nadal... qr...wa... bo już inaczej nie potrafię tego skomentować..

Załączniki

• IMG_5277-Edit-2-Edit.jpg
    IMG_5277-Edit-2-Edit.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 121
  • IMG_5768-Edit-Edit-Edit.jpg
    IMG_5768-Edit-Edit-Edit.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 122
  • IMG_6475-Edit-Edit.jpg
    IMG_6475-Edit-Edit.jpg
    47,1 KB · Wyświetleń: 119
Ale fajne te Wasze zdjęcia :)

Dziękuję wszystkim i każdej z osobna za życzenia :-)

Pietrucha, jak miałaś wysoką betkę, to musi trochę potrwać. Lada chwila przyjdzie @. Dajesz sobie min. 2 cykle przerwy czy od razu masz zielone światło? Uda się, zobaczysz. Encorton+ Clexane i będzie dobrze.

Małgoniu wszystkiego naj!!!

rurcia gratulacje :)

Madziorrek az przestałam oddychać jak przeczytałam, Kochana uważaj na Was :) cos w tym jest że w ciąży się "gapa" załącza :P

Agawa trzymamy dzis kciuki i czekamy na info :)

A u mnie jednak wczoraj przyszła @ Niby się starałam nie nastawiać ale tak mi źle... az mi się nie chce pisac, przepraszam. Musze sie ogarnąć...

Madziorku... dopiero doczytałam... bo na szybko...o jejku ale miałaś przygodę!!!!!!!:szok::szok: uważaj tam na domek!!! ma być cały i zdrowy do porodu!!!!.. ps... ja w ciąży z Zuz bardzo często traciłam równowage i upadałam.... raz w styczniu czy lutym wyszliśmy z mężem w celu dalszego wyjazduuu... pod klatką troskliwy mężul mówi: kochanie, nie ruszaj się z miejsca, idę do garrażu i podjade po ciebie pod klatkę..... ok stoję.... czekam.... on chyba odśnieżał... a ja sobie myślę...: a co??? ja ułomna jakaś jestem? że co? że ja nie dojdę:confused::angry: no iiiiiiiiiiiiiiiruuuuszyłam powolnym toczącym się krokiem.... (start ciąży 61kg - tuz po diecie nieutrwalonej... efekt: poród 95kg:szok:).... no więc idę...i nagle czuję... pod śniegiem coś nie tak...i łubudu leżę.... na wznak, głową wyrąbałam w lód i impetem..... słyszę auto...... stanęło i stoi a ja dalej leżę i czekam.... nagle wybiega mój Maniek i krzyczy:::: ooo Boże, kobieto a ja Cię szukam a Ty leżysz a po co ty leżysz??? w tej białek kurtce Cię nie widziałem...:szok: se myśle: dobrze że mnie nie przejechał.... no... pomógł mi wstać i gadał przez godzinę: a nie mówiłem? bla bla bla... no racje miał nie ma co....
a pod prysznicem, w łazience ile razy się gwizdnęłam... ojoj

reklama
Rurka gratulacje :-):happy2:

Małgonia wow już 17 tydzień :happy2:

Pietrucha fajne zdjęcia :tak:

Ewik ja ma, podobnie jak Ty chwile zwątpienia ostatnio. Dziś @ przylazła.... Nowy termin to 9 sierpnia, jak możesz to zmień mi proszę na liście.

Jutro na Metallicę jedziemy do Warszawy :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry