• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczynki, jest dobrze. Dzidzia rośnie, ma się dobrze i dzisiaj potwierdzone- chłopak będzie. Nie było to takie 100% połówkowe, twarzoczaszka i serce do szczegółowej oceny za 3 tygodnie.
Ruchy czułam delikatne w zeszłym tygodniu teraz jakoś nie za bardzo. Czekam na prawdziwe kopniaki, konkretne takie. Ja za to mam obrzeki, nogi jak z ołowiu, upały nie pomagają.

reklama
Malgonia super. Przepraszam, ze kolejny raz cie o to pytam jakie leki juz odstawilas? Mnie lekarka kazala powoli odstawiac luteine a reszte dalej biore, myslalam ze zacznie od encortonu ale jeszcze mam go brac.

Doris Kochana! Nie załamuj sie! Głowa do góry! Dobrze, ze zdjagnozowalas te przeciwciala kardiolipidowe, acard np. przy InVitro bierze sie nawet zapobiegawczo. Gin Ci wszystko wyjaśni, ale to nicstrasznego. Ale za to będziesz miała czyste sumienie, ze zrobiłaś wszystko dla maleństwa. &&&&&& za Ciebie! Uśmiech prosze!

Malgonia - gratuluje serdecznie!

Malgonia ... gratulacje udanej wizyty!!!!!:-D za 3 tygodnie na pewno tez same dobre wieści będą :)

Doris...&&&&&& za Ciebie...

Jejku dziewczyny... czy tylko ja tak mam??? Pamietam jak Madziorek testy robiła i carollina jak ptaszysko jej na prześcieradło narobiło a później pozytyw... i malgonia jak szła na pierwzą wizytę do gin... a jak patrzę na suwaczki dziewczyn to niedowierzam ze ten czas tak pędzi!!!!!
Pozwodzenia dziewczynki!!!!!

AAAA co mi tam teraz w końcu mogę i ja.....------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ fluidki ciążowe dla potrzebujących!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale największą moc w tym momencie to chyba fluidki Agawy będą miały :-D

Ostatnia edycja:
Rurka, a czemu moje fluidki mają największą moc? Ja uważam, ze Twoje, bo podwójne. Troche sie bałam.... No ale jak zostałam do tablicy wywołana to wysyłam dla wszystkich duuuuuuzo fluidkow :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D

Agawa... Towje bo okupione wieloma przejściami... i chyba najbardziej wyczekane.... no dobra a moje bo podwójne... niech Ci będzie :-D:-D:-D Ale wiecie ze ja ciągle zapominam o tym, że być może będę miała bliźnięta....:szok: chyba wypieram narazie tą informację :-D

Kochane!!!!!!!! kiedyś ktoś pytał o zalecenia przy cukrzycy ciążowej!!! otóż otrzymałam super link od dziewczyny z marcówek, może się komuś przyda:

http://www.szpitalkarowa.pl/download/cuk_ciaz.pdf

Ostatnia edycja:
U mnie niestety @ przylazła jak w zegarku, 14 dni od owulki :-(, wczoraj już miałam delikatne plamienie a dziś już jest :-(. Wzięłam pierwszą tabletkę anty, także kolejne starania pod koniec sierpnia, mam nadzieję że wyjdę już na prostą i się niebawem uda.
A teraz lecę plażować a wieczorem pić zimne pifffko z sokiem :-)

Dziewczynki!!!! Jesteście takie Kochane!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję za wsparcie!!!!!!!!!!!!!
Proszę dopisać mnie na listę, termin niechcianej @ wrzesień 2014.

aaaaaaaaaaa Doris!!!!!!!! nie drażnij tym piwkiem!!!!!!!..... ehhh jak nie mozna to chce się jeszcze bardziej!!! Tym bardziej w taki upał i duchotę....:( a lech free to nie to samo...

reklama
Rurka z tego co wiem to w lechu free jest alkohol ;-) ale dla pocieszenia możesz kupić sobie warke radler 0% taka nowość z tego roku i rzeczywiście nie ma % ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry