• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mika ja też chciałabym zamiast dojazdów i pracy na pełnych obrotach siedzieć przy maszynie i tak zarabiać na życie. Ale... po pierwsze lubię swoją obecną pracę, a po drugie potrzebuję wiele zamówień,żeby zaczęło mi to przynosić przynajmniej 2/3 obecnej pensji.

Martula gratuluję!!!!! Trzymam kciuki i przesyłam mnóstwo pozytywnych myśli :*:*:*

Luxuorius witaj,
[*] dla Aniołka.

kamkaz
[*] dla Majeczki, Przeczytałam Twoją historię, dzielnie walczyłaś, zrobiłaś wszystko co mogłaś.

Magda88 ja również Cię pamiętam :tak:

Martoocha GRATULACJE:-)

Doris co u Ciebie?
Rany staraczki wracają po raz drugi, zaciążają a ja nawet raz w tym czasie nie zdążyłam...
:-(

Jutro/pojutrze powinna być owu :-p działamy, ale jak się przez prawie dwa lata nie udało to nie sądzę,że mogłoby się udać teraz. No ale mógłby być prezent na Mikołajki :tak: Magda aTy kiedy masz mieć @?

Luxuorius tak jak napisałam właściwie od stycznia 2013. Co prawda nie każdy cykl był starankowy, ale na pewno z połowa to były działania blisko owu i nic to nie dało. Pewnie w przyszłym roku pomyślimy o inseminacji.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry