Witajcie kochane
Ewel dobre pytanie. Też jestem ciekawa
Chciejka koniecznie do lekarza się wybierz. Może poczytaj w sieci,czy nie masz w okolicy dobrego specjalisty który przyjmuje i w szpitalu i prywatnie? U mnie koleżanki jeździły do polskich ginow w Londynie,a okazuje się,że mamy taki skarb pod nosem ;-)
Motylkowa ja juz przed 4 cc przekopalam całą sieć odnośnie tych ilości i przerw pomiędzy cc. Wiele razy na stronach brytyjskich,amerykańskich i australijskich czytałam właśnie, że czas nic nie daje. Że nic tu nie da kolejny rok. Różnica największa jest tylko pomiędzy I i II cięciem. Z każdym kolejnym ryzyko juz jest takie samo jak przy II. Przyznam, że mój doktor jako pierwszy potwierdził tę teorię. Ja oczywiście ciągle o tym myślę,ale ufam mu bardzo. Przyrośnięte łożysko może się zdarzyć nawet w I ciąży. Zabiegi na macicy zwiększają oczywiście ryzyko,ale nie jest to tylko jedyna tego przyczyna. Ja osobiście powiedziałam,że jeśli okaże się,że mam w kolejnej ciąży łożysko przyrośnięte,to mają od razu usunąć macice. To będzie moje ostatnie dziecko,bez względu na wszystko
Anncka kochana, oczywiście że o Was nie zapomnę! No coś Ty

Dziękuję za pamięć o nas!
Colly dobrze piszesz. Niektórzy nawet mimo bardzo szczerych chęci nie umieją dać wsparcia po stracie. Ja choć mam cudownego męża, przyjaciół, mamę i masę znajomych,to i tak chwilami jestem z obawami całkiem sama
Ania napisz jak u Ciebie?
Kochane, cała ekipę serdecznie pozdrawiam i życzę Wam miłego weekendu