myszka2829
Fanka BB :)
Danutaski w poniedzialek ide do lekarza i jeszcze sie dowiem, gdzie tago typu naduzycia sie zglasza... straszyc to moga, a pewna jestem ze to nie jest legalna praktyka ze strony firmy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Potem się okazało że w miedzy czasie opracowywała swoją własną działaność..Dzieki Bogu umowa wygasla po 8 miesiacach..
Uwazam, ze jest to tez niezla motywacja, choc ja o tym nic nie wiedzialam, dowiedzialam sie jak dostalam wyplate 
Trzymam kciuki aby zakończyło się dwoma kreseczkami i niespadającą tempką, może ten wyjazd-urlop a także spotkania z koleżankami i "ciągły kac;-)" w ostatnich dniach to właśnie takie pożegnanie się z wycieczkami i alkoholowymi imprezkami na dłuższy czas !! &&&&&&&&&&&&&&&&Gatto gratulacje ;-) jak widać czasami bycie uczciwym popłaca! Trzymam kciuki za Twój cykl i żeby tempka nie spadała !!

Trzymam kciuki bo sama jestem pełna optymizmu:-)