• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Martoocha wiem ze sa rozne przekrety oni nie dzwonili zeby zapytac jak sie czuje tylko czy przyjde do pracy, a po odmowie zaczely sie szantaze i strachy na lachy... ale powaznie kazanie dzwigac podwojne lozka (pelne, nie stelaze) a potem sie dziwic, ze siada kregoslup to lekka przesada?? ... efekt bedzie dokladnie taki jak pisalam na bocianie

Ostatnia edycja:
reklama
Matoocha trzymam kciuki!!! Pamiętam, że w obu ciążach też miałam taki objaw.
Teraz nie mam, więc grzecznie czekam... Mam zamiar wytrzymać z testem do wtorku.

Myszka nie daj się!!!

Witajcie dziewczynki ja pracę dostałam i już mi podziękowali pomyliłam się na kasie ,ale zareagowałam w porę mimo to dostałam opiernicz taki ,że mi łzy poleciały , następnego dnia rozmawiałam z kierowniczką i doszła do wniosku ,że lepiej żebym zrezygnowała z tej pracy to podziękowałam im ładnie żeby nie było i odeszłam teraz mają nową panią ,która na kasie nigdy nie pracowała już jej współczuję...
Atmosfera była nieprzyjemna więc nie żałuję za bardzo, a co tam u Was?

Nie przejmuj się, w takich momentach lepiej dać sobie spokój. Bo praca to nie wyścigi i nie walka na śmierć i życie.

Witaj nisiao mój gin też zalecił mi 3 miesiące od zabiegu poczekać. Ale są dziewczyny, które nie czekały.
Dla twojego aniołka
[*]

czesc dziewczynki :-)

Martoocha trzymam kciuki oby ten sluz byl zwiastunem dluuuuuuuugiej przerwy w @pach :-)

Zapominajka w weekendy jest tu taka cisza ;-) Dziewczyny korzystaja z dobroci weekendowego lenistwa i obecnosci mezulkow w domkach ;-)

Dzięki dziewczyny:)
To odpiero 6 dzien fl, więc ja zatestuje w weekend jakoś.. Więc jeszcze dużo czasu..

Kochane.. właśnie spostrzegłam brunatny śluz (bardzo mało)..czy miałyście tak przy infekcjach w miejscach intymnych? :(

Ostatnia edycja:
reklama
Gatto czasami właśnie te cykle które spisujemy na straty okazują się być udane ;-) Jak dobrze pamiętam idziesz do endo w środę to dobrze bo zaczniesz brać tabletki, a czy dobrze pamiętam że masz też wizytę u ginka? Jeżeli tak, a tempka nie będzie spadać, bądźcie ostrożni podczas badania aby w razie czego nic tam nie naruszyć.
Zapominajka trzymam zatem kciuki, niech @ nie przyjdzie i gratuluję cierpliwości :tak:
MartOocha przy infekcjach pojawia się raczej swędzenie, pieczenie, śluz jest brzydko-pachnący i ma kolor żółtawy/zielony nawet. Drobne plamienie w 6dniu fl przypisałabym do ewentualnej implantacji - i jak tu się nie nakręcać &&&&& :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry