• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kasiuuu gratuluję dobrych nowin. Oby już tak pozostało. I ani się obejrzysz a już będziesz szykowała się do porodu tak jak ja. U mnie powoli zaczynam się szykować jednak łatwo nie jest. Dzidziuś naciska mnie na narządy i już mbie wszystko zaczyna pobolewać. Ale damy radę:)

Doris. baaardzo mocno trzymam za Was kciuki. Koniecznie daj znać jak już będziesz po...

Kasiu super, że wszystko dobrze i że się odważyłaś na osobistą rozmowę z szefem.

Doris wiedziałam! Bardzo, bardzo się cieszę i trzymam kciuki za bezproblemową ciążę :) uważaj na siebie i nie przemęczaj się :)

Kamkaz teraz to już z tym naciskiem będzie niestety coraz gorzej.. ale szybko przeleci i będziesz tulić swojego maluszka.

Ewel jak tam??

Doris kamień spadł mi z serca... Aż łezka w oku mi się zakręciła z Twojego szczęścia. Tak bardzo czekałam na tak wspaniałe wiadomości od Ciebie. Kochana gratuluję Ci najmocniej jak się tylko da. Obyś miała nudne 8 miesięcy czego życzę Ci z całego serca:))

Natka wiem, uciski na narządy będą gorsze ale wszystko da się przeżyć:) tak więc tym się nie przejmuje. Oby tylko było wszystko dobrze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry