• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziękuję dziewczyny za życzenia. Stara już jestem i tyle. Teraz szykuję się na konsultację do ortopedy i ma mi wypisać zaświadczenie o cc. Mam cichą nadzieję że na dniach urodzę. Zresztą mogłabym nawet dzisiaj

Luxorius, ja nie miałam nigdy problemów z prolaktyną więc nie wiem czy bolą jak się ma złe wyniki. Może dziewczyny się wypowiedzą. jak z Twoimi starankami?
ja mam przerwe od maja i wracamy do staran na przelomie lutego i marce, tylko ta moja nadwaga mnie nurtuje, bo nie moge schudnac i oscyluje miedzy 96-98 i nie chce isc w dol mimo diety, nie wiem moze za malo ruchu mam heh, caly dzien w pracy, wracam to ciemno i mi sie juz nic nie chce.
jak sie czujesz?

A badałas sobie tsh, ft3, ft4? Może masz niedoczynność i dlatego mimo stosowania diety waga nie spada. czemu zrobiliście tak długą przerwę w starankach?
Ja czuję się lepiej niż na początku ciąży, znacznie lepiej. Mam nadzieję, że już teraz nie wrócą mi te straszne mdłosci i senność.

reklama
Hej dziewczyny!

Kamkaz wszystkiego najlepszego, zdrowia, miłości, szczęśliwego rozwiązania i spełnienia najskrytszych marzeń.
Bafinko u lekarza jeszcze nie byłam. Mam tyle pracy, że na nic czasu nie mam..pozdrawiam was wszystkie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry