• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Migduch, a ja wyglądają Twoje cykle ? ile trwa faza lutelana ? Jaki masz progesteron ?
Przy wysokiej prolaktynie może być niski progesteron i zbyt krótkie fazy lutealne, co na pewno nie ułatwia zajścia w ciążę ...
U mnie tak było ... cykle ok. 35 dni, w tym owu ok. 24-26 dnia i faza lutealna max 8-11 dni ... brałam wtedy luteinę po owu ...

reklama
LauLau wczesniej cykle 29-32 dni (srednio 30 dni), teraz po luteinie cykle 28-29 dni i owu w 13-14-15 dc. Progesteron niski dlatego biore luteine 2x dziennie po owu i jest ok. Prolaktyna podwyzszona ok 15 razy po obciazeniu wiec tym bardziej sie dziwie ze jest owu!

LauLau, od 4 cykli nic, poprzednim razem zaskoczylam za 3 razem no i gdzies mi intuicja mowi ze to ta prolaktyna:/ Dlatego myslalam ze ktoras sie orientuje bardziej w temacie bo mnie to nurtuje;))

Migduch ja nie pomogę, bo nigdy nie miałam problemów z prolaktyną.

Kamkaz....gdzie jesteś?

Jestem jestem. Niestety ostatnio miałam niewiele czasu. Bo dokładnie jutro niestety mam urodziny i mój mąż w konspiracji z moją mamą wczoraj zrobili mi imprezkę. Dowiedziałam się o tym przez przypadek. No a że już wiedziałam to pomogłam w przygotowaniu i wczoraj miałam gości. Tylko rodzeństwo, teście i brat z dziewczyną mojego M i mój chrzestny z żoną. No i było 21 osób. A chrzestny zaskoczył mnie totalnie jak przyszedł z bukietem 30 róż. Miłe to było. Dziś na 15 ma przyjść rodzeństwo i chrzestny na kawę bo przecież wszystko trzeba pojeść. Tym bardziej że sporo jedzenia zostało. U nas jest taki zwyczaj że zawsze dajemy jakieś jedzonko do domu. Brat nie przyjedzie dzisiaj więc dostał mięsa, sałatki i ciasto, teściom też spakowałam na dzić bo wolę to rozdać niż mam wyrzucać.

Ps. Muszę się Wam przyznać że mam wspaniałego męża i cudowną rodzinkę. Stawili się wszyscy. Co prawda niektórzy mieli inne plany ale wszystko przełożyli to co się dało,a to co nie to pojechali z imprezki trochę wcześniej. Ale grunt że się stawili.

Beti a jak u Ciebie? Działania są? @ przyszła? Zaczęłam nowy cykl?
Kamkaz... Dobrze, ze się odezwałaś, wyślij mi swój nr na priv w razie co jakbyś pojechała rodzić to wyślesz mi sms a ja przekażę Dziewczynom.

A ja w pracy siedzę i jajo zaraz tu zniose, chce do domu!

Doris właśnie wczoraj @ przyszła,więc nastepna bede miała 11 stycznia dokładnie tak samo jak zaszłam w styczniu z blizniakami też miałam @ 11 stycznia,mam nadzieję ze to będzie szcześliwa data :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry