• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja teraz czytam o niedoczynności tarczycy, że ona mogła spowodować poronienie :( i myśl że może przy większej dawce euthyroxu może by było ok, brałam też jod, może to przez to :( będę robić badania i spróbuję znaleźć znajomości na endokrynologia

reklama
A ja teraz czytam o niedoczynności tarczycy, że ona mogła spowodować poronienie :( i myśl że może przy większej dawce euthyroxu może by było ok, brałam też jod, może to przez to :( będę robić badania i spróbuję znaleźć znajomości na endokrynologia
ja robilam tsh i mam wedlug lab w normie, ale za wysokie do staran i musze isc do endo i zbic tsh do 1, zaznaczam, ze nigdy na tarczyce nie chorowalam

co macie na obiad? ja gnocchi z warzywami plus sos pomidorowy i mozzarella :zawstydzona/y:

Isiorek-mi beta po zabiegu powoli spadała, więc w razie czego nie martw się, ważne żeby spadała. U mnie trwało to kilka tyg.

Beti Wygladacie jak siostry !! Rewelacyjnie.
Ja w sierpniu kończę 34

Zapraszam do oglądania i zamawiania, nasza koleżanka z forum już się skusiła :) za co jej dziękuję. .

Isiorek-mi beta po zabiegu powoli spadała, więc w razie czego nie martw się, ważne żeby spadała. U mnie trwało to kilka tyg.

Beti Wygladacie jak siostry !! Rewelacyjnie.
Ja w sierpniu kończę 34

Zapraszam do oglądania i zamawiania, nasza koleżanka z forum już się skusiła :) za co jej dziękuję. .

A linka podaj bo po nazwisku to wiesz ;)

Ja mam teraz etap wyrzucania sobie , że coś zrobiłam nie tak, pocieszcie że to mija :(

Dojrzewa we mnie myśl nie zwlekania ani dnia jak lekarz pozwoli...oby to nie ta tarczyca, mama miała wycinane guzy :/

Ta młodzsza trochę była,ale już jej przeszło :) no co ja poradzę że na stare lata mi się dziecka zachciało :D powinnam do bycia babcia sie przygotowywać a nie do bycia jeszcze mamą :) ale chce i już :)

Mnie też na stare lata wzięło na dziecko :) .Mam 36 lat i 9 -letniego syna, który bardzo chce mieć brata :sorry:,

co macie na obiad? ja gnocchi z warzywami plus sos pomidorowy i mozzarella :zawstydzona/y:

u nas dziś leczo i zupa ogórkowa.

Kurde a ja jakiegoś doła złapałam. Niby się staramy a ja jakieś wątpliwości zaczynam mieć. Koleżanka z pokoju jest w ciąży ( z czego bardzo się cieszę , bo długo jej kibicowałam) i dzisiaj powiedziałam do M , że chyba nie wypada , żebym ja zaszła teraz, bo co będzie z pracą? Zostaną 2 osoby w dziale i sobie przecież nie poradzą. Na co mój M , że jestem chora, że mam nie patrzeć na pracę itd. No naprawdę coś ze mną nie tak :oo2:

reklama
Kurde a ja jakiegoś doła złapałam. Niby się staramy a ja jakieś wątpliwości zaczynam mieć. Koleżanka z pokoju jest w ciąży ( z czego bardzo się cieszę , bo długo jej kibicowałam) i dzisiaj powiedziałam do M , że chyba nie wypada , żebym ja zaszła teraz, bo co będzie z pracą? Zostaną 2 osoby w dziale i sobie przecież nie poradzą. Na co mój M , że jestem chora, że mam nie patrzeć na pracę itd. No naprawdę coś ze mną nie tak :oo2:
i ma racje, co sie na innych ludzi bedziesz ogladac?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry