Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja robilam tsh i mam wedlug lab w normie, ale za wysokie do staran i musze isc do endo i zbic tsh do 1, zaznaczam, ze nigdy na tarczyce nie chorowalamA ja teraz czytam o niedoczynności tarczycy, że ona mogła spowodować poronieniei myśl że może przy większej dawce euthyroxu może by było ok, brałam też jod, może to przez to
będę robić badania i spróbuję znaleźć znajomości na endokrynologia

Isiorek-mi beta po zabiegu powoli spadała, więc w razie czego nie martw się, ważne żeby spadała. U mnie trwało to kilka tyg.
Beti Wygladacie jak siostry !! Rewelacyjnie.
Ja w sierpniu kończę 34
Zapraszam do oglądania i zamawiania, nasza koleżanka z forum już się skusiłaza co jej dziękuję. .
tez pyszneLuxuorius - ja dziś schabiki , ziemniaczki i fasolka

Ta młodzsza trochę była,ale już jej przeszłono co ja poradzę że na stare lata mi się dziecka zachciało
powinnam do bycia babcia sie przygotowywać a nie do bycia jeszcze mamą
ale chce i już
![]()
, co macie na obiad? ja gnocchi z warzywami plus sos pomidorowy i mozzarella![]()

i ma racje, co sie na innych ludzi bedziesz ogladac?Kurde a ja jakiegoś doła złapałam. Niby się staramy a ja jakieś wątpliwości zaczynam mieć. Koleżanka z pokoju jest w ciąży ( z czego bardzo się cieszę , bo długo jej kibicowałam) i dzisiaj powiedziałam do M , że chyba nie wypada , żebym ja zaszła teraz, bo co będzie z pracą? Zostaną 2 osoby w dziale i sobie przecież nie poradzą. Na co mój M , że jestem chora, że mam nie patrzeć na pracę itd. No naprawdę coś ze mną nie tak![]()