• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A to ja i moje córcie :D

Załączniki

• 1452933876497.jpg
    1452933876497.jpg
    58,8 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Dzień dobry dziewczyny:) u Was też tyle śniegu znowu napadało?:D Ja w końcu mam wolny week i jeszcze leże. Jestem w 16 dc więc działamy z mężem. U Was jak starania?
Bardzo mało piszę, ze względu na brak czasu.
Mam pytanie... 25 stycznia idę na rezonans magnetyczny odcinka lędźwiowego, słyszałamróżne opinie, ale badanie obok USG jest ponoć najbezpieczniejszym badaniem,
Co wy o tym myślicie, czy mogłoby ono zaszkodzić? Będę tydziień po owulacji wtedy i w zasadzie jeżeli udałoby się to byłabym na etapie zagnieżdzenia się zarodka.

Dzień dobry dziewczyny:) u Was też tyle śniegu znowu napadało?:D Ja w końcu mam wolny week i jeszcze leże. Jestem w 16 dc więc działamy z mężem. U Was jak starania?
Bardzo mało piszę, ze względu na brak czasu.
Mam pytanie... 25 stycznia idę na rezonans magnetyczny odcinka lędźwiowego, słyszałamróżne opinie, ale badanie obok USG jest ponoć najbezpieczniejszym badaniem,
Co wy o tym myślicie, czy mogłoby ono zaszkodzić? Będę tydziień po owulacji wtedy i w zasadzie jeżeli udałoby się to byłabym na etapie zagnieżdzenia się zarodka.
niby sie mowi, ze nie mozna robic zadnych przeswietlen w ciazy, ale w tak wczesniej, o ktorej bys nie wiedziala to chyba nie zaszkodzi, u nas snieg wczoraj sypal, ale juz go brak

Ta młodzsza trochę była,ale już jej przeszło :) no co ja poradzę że na stare lata mi się dziecka zachciało :D powinnam do bycia babcia sie przygotowywać a nie do bycia jeszcze mamą :) ale chce i już :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry