G
gość_forum
Gość
Lux ja za wszystkie leki i wizyty do IUI wydałam już około 7000 tyś,eh 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Boze moja Kochana, ale warto, bo doczekasz sie nagrody, ja w to wierzeLux ja za wszystkie leki i wizyty do IUI wydałam już około 7000 tyś,eh![]()

no drogo, ale podobno lekarz mega dobry, no zobacze jak pojade, wpierw musze powtorzyc tsh i zrobic dodatkowo ft3 ft4, zeby wiedziec co sie dziejeAhh te koszty... Ja całą ciążę chodziłam prywatnie co trzy tyg, każda wizyta 150zl, a wcześniej stymulacja cyklu też prywatnie... i u nas podobnie-jeden monitoring to 50zl ale w tym też już podanie zastrzyku z pregnylu na pękniecie... ale tak jak mówicie-czego się nie robi...
Beti a jednak @ przylazła... oby już ostatnia
Bafinko zdrówka!
Lux drogo u Was ten endo-ja płacę 100zl, z tym że ja już długo jeżdżę bo od dłuższego czasu choruję na niedoczynność.
Isiorek trzymaj się! faktycznie szybko ta kontrola u Ciebie... ja po tygodniu od zabiegu to nawet chyba jeszcze krwawiłam o ile dobrze pamiętam. Też, podobnie jak dziewczyny pisały, na kontrolę miałam przyjść po 3 tyg, zaraz po odebraniu wyniku hist-pat.