• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
lux super teraz tylko dwóch II brakuje do pełni szczęścia:) przyszła już do ciebie@? już cykl starankowy??

beti i jak ?! stymulujesz sie?:)

martoha a ty który dc?? jej koniec miesiąca będzie ekscytujący jeśli chodzi o testowania..

Jestem po usg tarczycy. Widać, że jest zapalenie (hashimoto) i dodatkowo sporo guzów, ale tylko jeden zaniepokoil panią dr, muszę porównać z ostatnim usg ile urósł. Jeżeli rośnie to pewnie czeka mnie biobsja, bo trochę zmartwil ja jego wygląd (tłumaczyła, ale nie jestem w stanie wam powtórzyć).
A po za tym wszystko ok.Lecę robić piniatę myszkę minnie i siadam do kompa żeby zamówić koraliki, sypią się zamówienia juupi. Jedna juz nawet wysłałam do naszej koleżanki, dzięki Asiu :*

Luxuorius- gratuluję mieszkanka. Nowy początek to i starania będą udane :D

Bafinko a jak ty się masz? U mnie ten cykl stracony, nawet czasu na bzzz jakoś nie było :P

Całuje was wszystkie.

reklama
beti a który dc?? ja dziś dzwoniłam do gin żeby się umówić na piątek ale odebrała i powiedziała ze nie może gadać i i oddzwoni i cisza.... dziś 13 dc ale jeszcze śluz mleczny i owulkowo się nie czuje mam zakupione testy ale jeszcze chyba nie mam sensu robić... ja z reguły mam owu ok 17-19 dc więc mam jeszcze czas... ale już jestem prawie zdrowa więc stosuję przytulanki co 2 dzień żeby nie wymęczyć plemniczków;)

chciejka to nie dorze ze masz guzki! miejmy nadzieję że to nic poważnego.. super że interes sie kręci:) ja zrobię zamówienie po wypłacie:)

lux to jeszcze tylko kilka dni:) super:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry