• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Bafinko trzymam kciuki :)

Beti niestety, ciężko wyłączyć myślenie, to prawda... sama fiksowałam i myślałam tylko o ciąży po tylu miesiącach starań.. trzymam kciuki by jedno jajco w końcu zdominowało :)

Mania objawy mogą być różne. Kto wie :) trzymam kciuki!! Już na dniach będziesz mogła testować :)

masz az tak nieregularne cykle?
niestety, przez pcos tak mam
leki miały pomóc, a nic nie zmieniły, straciłam prawie rok czasu

Bafinko, a brałaś może kiedyś metforminę? Jest przeznaczona dla cukrzyków, ale podobno w naszym przypadku też pomaga. Właśnie jestem w trakcie kuracji, i wszystko wskazuje na to,że ten cykl, będzie już w normie:) clo to mój następny krok:)

Widzę, że coś się tu zaczyna dziać:) trzymam kciuki za owocne starania:) grunt to pozytywne myślenie:)

niestety, przez pcos tak mam
leki miały pomóc, a nic nie zmieniły, straciłam prawie rok czasu

Bafinko, a brałaś może kiedyś metforminę? Jest przeznaczona dla cukrzyków, ale podobno w naszym przypadku też pomaga. Właśnie jestem w trakcie kuracji, i wszystko wskazuje na to,że ten cykl, będzie już w normie:) clo to mój następny krok:)

Widzę, że coś się tu zaczyna dziać:) trzymam kciuki za owocne starania:) grunt to pozytywne myślenie:)
oj wspolczuje, pcos to paskudztwo :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry