martaha123
Fanka BB :)
Chciejka ja też jestem w podobnej sytuacji bo prowadzę działalność i jak ja nie pracuję to wszystko leży ale na to nie patrzę aby tylko się udało. ..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
maz wyjechal?no a teraz ja czekam a @ bo inaczej mnie czeka doczyszczanieehh oby to wszystko wylecialo, a po następnej @ cykl nasz
oj a tęskno do męża strasznie![]()
Lux, mój mąż po świętach na kontrakt do francji wyjechał a niestety taka firma, że pewnie w marcu się spotkamy jak uzbieramy na wyjazd mój z córkąmaz wyjechal?
uu przykro mi, ze tak daleko od Cb pracujeLux, mój mąż po świętach na kontrakt do francji wyjechał a niestety taka firma, że pewnie w marcu się spotkamy jak uzbieramy na wyjazd mój z córką

niestety, przez pcos tak mammasz az tak nieregularne cykle?
oj wspolczuje, pcos to paskudztwoniestety, przez pcos tak mam
leki miały pomóc, a nic nie zmieniły, straciłam prawie rok czasu
Bafinko, a brałaś może kiedyś metforminę? Jest przeznaczona dla cukrzyków, ale podobno w naszym przypadku też pomaga. Właśnie jestem w trakcie kuracji, i wszystko wskazuje na to,że ten cykl, będzie już w normieclo to mój następny krok
Widzę, że coś się tu zaczyna dziaćtrzymam kciuki za owocne starania
grunt to pozytywne myślenie
![]()