• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Lux powodzenia :) My po obiedzie , mieliśmy bitki wołowe, ziemniaczki i surówki. Teraz leżakuję , a chłopaki grają w fifę. Jeszcze czeka mnie prasowanie i niedziela zleci :frown:. Jeszcze Wam sie pochwalę , ze wczoraj byliśmy na turnieju z synem i moj maly pilkarz zdobył statuetke Top Pilkarz . Jestesmy tacy dumni z niego:tak:. A ja przy okazji nakupowałam sobie kilka ciuszkow. Witam nowe dziewczyny.Przykro mi , ze tez przez to przeszlyscie, ale wierze, ze bedzie kiedys dobrze. Milego popoludnia i wieczoru.

hej hej hej:) ale tu smakowicie!!! JA bardzo zdrowo zeżarłam właśnie bagietkę czosnkową i kawałek kiełbaski z piersi.. po 12 godz w pracy mnie zmogło.. mój w pracy a ja czytam zaległości..

miałam w piątek wizytę (15dc) okazało sie że pęcherzyk jest duży i potrzebny jest zastrzyk od razu pojechałam do apteki wykupiłam i położna mi zrobiła.. kochaliśmy się w piątek wieczorem wczoraj i dziś rano.. jak miałam zaskoczyć to już pewnie zaskoczyłam.. a jak nie to następnym razem.. test owu też pokazuje już 2 mocne krechy więc teraz pozostaje czekać.. jutro ide jeszcze na kontrole.. staram się nie nastawiać ale zobaczymy jak to będzie...

emm witaj ja też mam PCOS i 3 straty za sobą.. ja na cykl biorę clo i owu dzięki temu mam i cykl trwa ok 3- dni tylko że tego nie można brać za długo.. ale teraz po stacie przez 3 m-ce prawie @ NIE PRZYŁAZIŁA I NAWET LUTEINA NIE POMOGŁA...niestety w naszym przypadku nie możemy liczyć na wpadkę bo cykl trzeba stymulować ale wszystko jest do przeżycia:)

lux!!!! nadeszła wiekopomna chwila! ale by było fajnie jakby się ciążę posypały jedna po drugiej tak jak rok temu tutaj:)

beti martoha jak tam już po owu?? kiedy testujecie??

chciejka do roboty! będziemy chodzić razem z brzuchami:)

Bafinko ja jeszcze jestem w trakcie stymulacji,ale nie jest za dobrze bo znowu są dwa jajeczka :( jutro wizyta zobaczymy może jedno jajeczko zdeklaruje sie bardziej :)

Bafinko muszę być dobrej myśli ,bez tego już bym dawno sfiksowała,choć już nie wiele brakuje :( 95% moich myśli to dziecko :( eh,co zrobić :(

Jak tam dziewczyny starania? Która na dniach testuje?
u mnie dziwne samopoczucie... Od 3 dni mam brzuch żołądka, jakby na biegunke/wymioty ale ani z góry,ani z dołu nic nie idzie :Dtak mnie męczy po prostu. Na dole mimo, że tydzien po owu mokro jak nigdy, a do @ 6 dni. Noe chce sobie wkręcać też nie wiadomo co by się pozniej nie rozczarować, ale czy któras słyszała o takichobjawach w trakcie zagnieżdzania?

reklama
Dzień dobry.

Bafinko ja też się jakoś nastawiłam, że będę w tym samym czasie w ciąży co ty :)
I jakoś tak nastawiam się na kolejny cykl.O dziwo @ już przyszła, kilka dni za wcześnie.
Tylko pracy/ zleceń mi przybywa i nie wiem czy ciąża to dobry pomysł. Owszem niby pracuje w domu, sama sobie ustalam ile mogę wziąć zleceń.Ale jak wypadnie szpital to wszystko leży, a dzieci czekają na piniaty :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry